• 1 Kies uw behandeling
  • 2 Kies uw tijdstip
  • 3 Inloggen / Registeren
  • 4 Even goed controleren

Utrecht

Waxen in Utrecht

Op zoek naar een wax bar in Utrecht? Delete Professionals in Waxing heeft twee vestigingen in Utrecht. De eerste wax bar waar je voor een Brazilian wax terecht kan in Utrecht is gevestigd in Utrecht Oost, in Utrecht Oudwijk / Buiten Wittevrouwen op de Burgemeester Reigerstraat 21-23; gelegen op de route tussen het centrum en het Wilhelminapark / Uithof. De tweede wax salon waar je terecht kan voor de beste Brazilian wax van Nederland in Utrecht is gevestigd in Utrecht Centrum op loop afstand van het centraal station in Utrecht en vlakbij de Bijenkorf, op Vredenburg 8a.

Delete Professionals in Waxing heeft verder nog vestigingen in Amsterdam (5 locaties), EindhovenDen BoschDen Haag, Laren, Nieuwegein, Rotterdam (2 locaties) en Zwolle.

Delete Professionals in Waxing

Delete Professionals in Waxing is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa, Delete is een wax salon en daar zijn we uniek in. Wij waxen het gehele lichaam, behalve het hoofdhaar, dit laten we graag aan de kapper over. Wij doen waar wij goed in zijn en dat is waxen. Onze salons, onze medewerkers, de Wax Angels en onze producten, alles is enkel en alleen gericht op waxen. Dit stelt ons in staat om zonder al te veel ongemak, comfortabel te waxen. Het waxen in onze wax salons in Rotterdam wordt uitgevoerd door onze Wax Angels. Alle Wax Angels hebben de Delete Academy doorlopen. De Delete Academy is ons eigen trainingsinstituut om de Wax Angels zo goed mogelijk op te leiden in het waxen. Door deze interne opleiding voor alle Wax Angels is Delete Professionals in Waxing altijd in staat om dezelfde hoge kwaliteit waxen aan te bieden.

De Brazilian Wax

De Brazilian wax van Delete Professionals in Waxing geldt in Nederland als de beste Brazilian wax. De Brazilian wax is namelijk de specialiteit van Delete Professionals in Waxing. De Brazilian wax betreft het ontharen van de schaamstreek. Bij vrouwen noemen we het een Brazilian wax genoemd en bij mannen is de behandeling ook wel bekend onder de naam Boyzilian wax. De Brazilian wax is er in veel variaties met ieder hun eigen specifieke naam, zo zijn er onder andere: de Full Brazilian, de Brazilian Strip en de Brazilian Triangle. Veel van de Brazilian wax behandelingen zijn vaak ook nog bekend onder andere namen. Naar welke Brazilian wax behandeling je ook op zoek bent, voor een Brazilian wax behandeling in Utrecht moet je bij Delete professionals in Waxing zijn, de specialist in Brazilian wax.

Openingstijden

  • Maandag09:00 -19:00
  • Dinsdag09:00 -19:00
  • Woensdag09:00 -19:00
  • Donderdag09:00 -21:00
  • Vrijdag09:00 -19:00
  • Zaterdag09:00 -17:00
  • Zondag-gesloten

Utrecht Vredenburg

Waxen in Utrecht doe je bij Delete Professionals in Waxing Utrecht Vredenburg

Utrecht Oost

Waxen in Utrecht Oost doe je bij Delete Professionals in Waxing