All wax salon Delete establishments of Utrecht

Waxen in Utrecht

Op zoek naar een wax salon in Utrecht? Delete Professionals in Waxing heeft twee vestigingen in Utrecht. De eerste wax bar waar je voor een Brazilian wax terecht kan in Utrecht is gevestigd in Utrecht Oost, in Utrecht Oudwijk / Buiten Wittevrouwen op de Burgemeester Reigerstraat 21-23; gelegen op de route tussen het centrum en het Wilhelminapark / Uithof. De tweede wax salon waar je terecht kan voor de beste Brazilian wax van Nederland in Utrecht is gevestigd in Utrecht Centrum op loopafstand van het centraal station in Utrecht en vlakbij de Bijenkorf, op Vredenburg 8a.

Delete Professionals in Waxing in Nederland

Delete Professionals in Waxing is hard op weg naam te maken in Nederland als beste waxsalon. Onze missie is om heel Nederland aan het waxen te krijgen. Delete groeit snel en we bieden op dit moment service aan in 16 wax salons door heel Nederland. We hebben op dit moment wax salons in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Laren, Nieuwegein, Zwolle en Den Bosch. Bij deze wax salons kun je elk lichaamsdeel laten waxen. Er is slechts een deel dat wij niet waxen en dat is het hoofdhaar, dit laten wij graag aan de kapper over. De rest van het lichaam waxen wij zonder problemen. Voor een overzicht van onze behandelingen kun je terecht op onze behandelingspagina en om direct een afspraak te maken klik je hier.

Nu ook professioneel waxen op maar liefst twee locaties in Utrecht!

Mensen in Utrecht en omgeving verwelkomen wij graag op maar liefst twee verschillende locaties. Hier kun je altijd terecht voor een professionele wax behandeling van Delete. Wij kunnen je met gepaste trots de meest comfortabele wax behandeling van Nederland aanbieden. Bij Delete Utrecht kan je terecht voor iedere soort wax, een bikini wax, een ultieme Brazilian Wax maar ook gewoon een benen wax of een buik wax. Je mag het helemaal zelf weten! Alles wat je hoeft te doen is hier op de website een afspraak in te plannen. Kies een moment dat jou goed uitkomt, en kom langs bij één van de wax salons in Utrecht! Voor je het weet sta je helemaal haarvrij buiten en vraag je jezelf af ‘Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?’

Comfortabel en snel waxen bij Delete Utrecht

Of je nu langskomt bij onze wax salon in het centrum of bij Oudwijk/ Buiten Wittevrouwen, je zult de meest comfortabele en beste waxbehandeling in de vestigingen van Delete vinden. Ervaar het zelf, het valt namelijk best mee! Veel van onze bezoekers die voor het eerst komen voelen zich een beetje onwennig, en zijn bang gemaakt door allerlei spookverhalen over waxen. Maar nadat de Wax Angels je op je gemak stellen, en je kennis hebt gemaakt met de speciale comfortabele wax van Delete, ben je overtuigd. Zo pijnlijk is het niet! De eerste keer is uiteraard niet geheel pijnloos, maar de meeste mensen zien wij later weer terug in onze salons.

Ook mannen zien we steeds vaker bij Delete wax salons in Utrecht

Mannen vinden eindelijk ook steeds vaker hun weg naar onze wax salons. Zij zijn meer dan welkom, en we hebben zelfs speciale behandelingen voor de mannen onder ons. Zo bieden wij de Boyzilian Wax, dat is de mannelijke variant van de Brazilian wax. Je wordt wel altijd behandeld door vrouwen, ongeacht of je zelf man of vrouw bent. Maar voor iedereen geldt: Stop shaving and start waxing!

Waxen in Utrecht Oost doe je bij Delete Professionals in Waxing

Utrecht Oost

Burgemeester Reigerstraat 21-23
3581 KK

Utrecht
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Waxen in Utrecht doe je bij Delete Professionals in Waxing Utrecht Vredenburg

Utrecht Vredenburg

Vredenburg 8a
3511 BA

Utrecht
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Waxen in Utrecht doe je bij Delete Professionals in Waxing Leidsche Rijn

Utrecht Leidsche Rijn

Grauwaartsingel 330
3541 DA Utrecht

Utrecht
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!

Brazilian wax bij Delete Professionals in Waxing

Delete Professionals in Waxing biedt de beste Brazilian wax behandelingen in Nederland. Bij Delete zijn we namelijk gespecialiseerd in de Brazilian wax. Bij de Brazilian wax wordt de schaamstreek volledig onthaard. De Brazilian wax is een behandeling voor vrouwen. Voor mannen noemen we deze behandeling een Boyzilian wax behandeling. Er zijn veel variaties op de Brazilian wax, onder andere: de Brazilian strip, de Full Brazilian en de Brazilian Triangle. Ons team van Wax Angels kent ze allemaal en zal zorgen dat je altijd tevreden bent met je wax behandeling. Welke Brazilian wax behandeling je ook zoekt, Bij Delete ga je altijd tevreden weg!