Denk je aan een bikini wax?

Zeg vandaag nog vaarwel tegen een geïrriteerde huid!

Vind je de Full Brazilian Wax nog net wat te spannend? Een mooi bijgewerkte bikinilijn zonder gedoe, géén geïrriteerde huid en geen stoppels? Dan ga je voor de Bikini Wax! Het kan wat onwennig zijn de eerste keer, maar onze Wax Angels hebben eigenlijk alles al wel gezien. Bij hen ben je echt in goede handen. Professioneel, snel en vooral geen gedoe. Eenmaal geprobeerd wil je eigenlijk nooit meer anders. En tot maar liefst drie tot zes weken haarvrij. Mooi toch?

Toch nieuwsgiering naar een Full Brazilian Wax?
• Lees hier over Full Brazilian Wax

Of liever toch beginnen met benen of oksels? Dat kan ook!
• Benen
• Oksels

Boyzilian Wax, de Brazilian Wax voor Mannen

Delete is gespecialiseerd in de Brazilian Wax, en deze behandeling ontdoet de schaamstreek volledig van al het haar. Goed nieuws: deze behandeling is bij ons ook gewoon beschikbaar voor mannen! Steeds meer mannen vinden die haren in de bilnaad en rondom de schaamstreek namelijk behoorlijk irritant, en willen hier graag vanaf. Dan ben je bij Delete aan het juiste adres. In onze salon word je professioneel, efficiënt en comfortabel geholpen. Onze Wax Angels staan voor je klaar en je zult verbaast staan over het gemak waarmee je een Boyzilian Wax doet.

Laat je comfortabel waxen door onze Wax Angels

Als je overweegt om voor het eerst een Boyzilian Wax te laten doen, kan je je misschien wat onwennig voelen. Het is immers een behoorlijk persoonlijke zone die je wilt laten waxen. Maar maak je daar vooral geen zorgen over. Het is namelijk de specialiteit van onze Wax Angels om je op je gemak te stellen. Zij zien bovendien zoveel verschillende naakte lichamen. Dus who cares? Binnen een mum van tijd sta je weer buiten en ben je van al dat haar af dankzij onze Boyzilian Wax!

Nooit meer scheren!

Het grote voordeel van de Boyzilian Wax is dat het je ontzettend veel gedoe scheelt. Zeg nou zelf, het scheren van je schaamstreek – zeker als man - is toch gewoon een heel vervelend klusje? En als je dan eenmaal klaar bent, zit je met stoppels, jeuk én keren de haren vrij snel weer terug! Waardeloos. Maar met de Boyzilian Wax blijf je nu werkelijk wekenlang haarvrij, daarnaast voelt de huid heerlijk zacht aan én hoef je je niet in allerlei rare bochten te wringen om jezelf te ontharen. Ervaar het verschil zelf en boek online een afspraak in!

Price: €28,95

Delete Deal: €14,48

BOEK NU!
  • 8,9 klantbeoordeling
  • 400.000 behandelingen
  • Nr.1 van Nederland

Bekijk onze WAX reviews

Ruim 100.000 fans, addicts en newbies gingen je voor!

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete procucten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.