Overweeg je een Full Brazilian wax?

Dan ben je bij onze wax angels in goede handen!

De meest bekende en populairste waxbehandeling is verreweg de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard, inclusief de haren tussen de billen. Deze behandeling wordt uitgevoerd bij zowel vrouwen als mannen (Boyzilian). Het kan de eerste keer wat onwennig zijn: wees gerust, onze Wax Angels hebben eigenlijk alles al wel gezien en bij hen ben je echt in goede handen. Een behandeling duurt niet langer dan 20 minuten en voor je het weet sta je weer glad en verzorgd buiten!

 

Price: €44,95

Delete Deal: €22,48

BOEK NU!

Brazilian Wax, de specialiteit van Delete

De Brazilian Wax is dé specialiteit van Delete, dus alhoewel het misschien wat raar kan voelen om deze behandeling voor het eerst te boeken en je te laten ontharen door een vreemde, ben je hier juist aan het goede adres. Want wat is er nou vervelender dan dat eindeloze scheren, en dan alsnog te moeten dealen met stoppels en die irritante jeuk? Juist in de intieme zones is waxen de allerbeste optie, want hier is scheren het lastigst en de jeuk het meest vervelend.

De grote voordelen van de Brazilian Wax

Laat je schaamstreek dus professioneel ontharen met de Brazilian Wax! De grote voordelen? Je bent daadwerkelijk haarvrij tot wel drie weken, en je kan na de wax behandeling genieten van een gladde en egale huid. Tevens leveren de de haartjes geen irritatie op wanneer ze teruggroeien, omdat ze dan dunner, donzig en zacht zijn. Ben je bang voor de pijn? Dan hebben wij goed nieuws voor je, wij gebruiken namelijk onze eigen exclusieve wax die alleen hecht aan de haartjes en niet aan de huid! Dat betekent dat de behandeling helemaal niet zo gevoelig is! Zeker als je voor een tweede of derde keer komt, raakt je huid gewend aan de Brazilian Wax behandeling en is het iedere keer minder gevoelig.

 

Daarnaast wordt de Brazilian Wax uitgevoerd door onze eigen professioneel opgeleide Wax Angels. Naast waxen is het hun specialiteit om jou op je gemak te stellen, en de behandeling comfortabel en snel te doen verlopen. Op den duur kan je niet geloven dat je niet eerder voor waxen hebt gekozen, en al die tijd hebt gestruggled met het zelf scheren van je schaamstreek!

Ontdek nu ook de Boyzilian Wax, speciaal voor mannen

 

Ben je man en wil jij je schaamstreek ook ontdoen van de beharing? Dan hebben wij de perfecte wax behandeling voor jou: Boyzilian Wax. Boek hem hier, vele mannen gingen je al voor.

 

Twijfel je nog over een Full Brazilian Wax? Dit zijn misschien goede alternatieven voor je:
• Brazilian Wax Strip
• Brazilian Wax Triangle
• G-string
• Brazilian Wax zonder bilnaad
• Bikini Wax

  • 8,9 klantbeoordeling
  • 400.000 behandelingen
  • Nr.1 van Nederland

Bekijk onze WAX reviews

Ruim 100.000 fans, addicts en newbies gingen je voor!

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete procucten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.