All wax salon Delete establishments of Rotterdam

Waxen in Rotterdam

Op zoek naar een wax salon in Rotterdam? Delete Professionals in Waxing heeft twee vestigingen in Rotterdam. De eerste wax salon waar je voor een Brazilian wax terecht kan in Rotterdam is gevestigd in Rotterdam Centrum , op loopafstand van de Erasmusbrug op Vasteland 92. De tweede wax salon waar je terecht kan voor de beste Brazilian wax van Nederland in Rotterdam is gevestigd in Rotterdam Hillegersberg op Kerkstraat 4.

Delete Professionals in Waxing in Nederland

Delete Professionals in Waxing is hard op weg naam te maken in Nederland als beste waxsalon. Onze missie is om heel Nederland aan het waxen te krijgen. Delete groeit snel en we bieden op dit moment service aan in 16 wax salons door heel Nederland. We hebben op dit moment wax salons in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Laren, Nieuwegein, Zwolle en Den Bosch. Bij deze wax salons kun je elk lichaamsdeel laten waxen. Er is slechts een deel dat wij niet waxen en dat is het hoofdhaar, dit laten wij graag aan de kapper over. De rest van het lichaam waxen wij zonder problemen. Voor een overzicht van onze behandelingen kun je terecht op onze behandelingspagina en om direct een afspraak te maken klik je hier.

Kom langs bij Delete in Rotterdam!

Delete heeft Wax Salons door heel Nederland. Ook in Rotterdam kan je uiteraard terecht voor de meest comfortabele waxbehandeling ooit. Weg met het scheermes! Geen moment last meer van stoppels en jeuk, en een einde aan de eeuwige struggle om je lichaam haarvrij te houden. Kom vanaf nu gewoon naar één van onze twee Delete vestigingen in Rotterdam en laat jezelf professioneel ontdoen van je haar. Maak kennis met de vele voordelen die waxen heeft boven scheren, en gun jezelf eindelijk een échte oplossing om je lichaam haarvrij en je huid mooi egaal en soepel te houden.

Een egale huid in no-time

Wanneer je je huid scheert blijf je altijd zitten met dezelfde problemen. Na het scheren kan je last krijgen van stoppels en van een geïrriteerde, jeukende huid. Daarnaast moet je om jezelf te scheren vaak veel moeite doen, zeker voor het werk down there. En ben je eindelijk klaar? Dan duurt het niet lang voor je haar weer terugkeert en je weer van voor af aan kunt beginnen. Wil je jezelf dat echt blijven aandoen? Of is het niet gewoon tijd om een afspraak te maken bij één van de twee wax salons van Delete in Rotterdam?

Wanneer je je laat waxen bij Delete Rotterdam in het centrum of Hillegersberg ben je echt wekenlang haarvrij. Bovendien heb je een prettige, soepele en egale huid na de behandeling, waarvan de haartjes wanneer ze teruggroeien lekker zacht aanvoelen en geen irritatie opleveren. Misschien is je eerste keer een beetje onwennig, maar je zult zien dat het enorm meevalt. Je kunt alle rare spookverhalen die je over waxen hebt gehoord wel vergeten, want wij gebruiken een speciale wax die veel minder gevoelig werkt dan een normale wax. Bovendien hebben wij professioneel opgeleide Wax Angels in dienst die je kundig behandelen. Voor je het weet sta je weer buiten en ben je van al dat lichaamshaar af! Waar wacht je nog op? Boek online een afspraak in en kom bij ons langs!

Waxen in Rotterdam Centrum doe je bij Delete Professionals in Waxing

Rotterdam Centrum

Vasteland 92
3011 BP

Rotterdam
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Waxen in Rotterdam doe je bij Delete Professionals in Waxing Rotterdam Hillegersberg

Rotterdam Hillegersberg

Kerkstraat 4 (Now open!)
3054 NC

Rotterdam
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!

Brazilian wax bij Delete Professionals in Waxing

Delete Professionals in Waxing biedt de beste Brazilian wax behandelingen in Nederland. Bij Delete zijn we namelijk gespecialiseerd in de Brazilian wax. Bij de Brazilian wax wordt de schaamstreek volledig onthaard. De Brazilian wax is een behandeling voor vrouwen. Voor mannen noemen we deze behandeling een Boyzilian wax behandeling. Er zijn veel variaties op de Brazilian wax, onder andere: de Brazilian strip, de Full Brazilian en de Brazilian Triangle. Ons team van Wax Angels kent ze allemaal en zal zorgen dat je altijd tevreden bent met je wax behandeling. Welke Brazilian wax behandeling je ook zoekt, Bij Delete ga je altijd tevreden weg!