Waxen in Laren doe je bij Delete

Laren

Delete Professionals in Waxing is nu ook gevestigd in Laren! Gevestigd op een gunstige plek zorgen wij dat Delete Professionals in Waxing Laren goed bereikbaar is voor de mensen uit Laren, Hilversum en andere aanliggende dorpen. Voor waxen buiten laren kun je terecht bij Delete:

Brazilian Wax Professionals

Delete Professionals in Waxing is zeer gespecialiseerd in waxen en met name gespecialiseerd in de Brazilian wax. De behandelingen bij Delete zijn uiterst professioneel. Elke Wax Angel wordt door Delete opgeleid in onze Delete Waxing Academy. Bij Delete Professionals in Waxing waxen wij alle delen van het lichaam behalve het hoofdhaar, dit laten wij graag over aan de kapper. Nog niet helemaal zeker of waxen voor jou is? Bekijk dan onze video hier of op de homepage. Ook kun je een overzicht van onze behandelingen bekijken op de behandelingspagina.

Wax nu ook bij Delete in het Gooi!

Delete heeft ook een wax salon in Laren. Deze salon is handig gelegen voor mensen uit het Gooi, bijvoorbeeld voor inwoners van Hilversum. Bij Delete Laren kan je terecht voor allerlei soorten wax behandelingen. Weg met het scheermes en de struggle om je lichaam haarvrij te houden, en welkom tot een échte oplossing voor het ontharen van je lichaam. Of het nu gaat om het haar op je rug, of op je buik, of je nu een volledige Brazilian Wax wilt of een andere behandeling: bij Delete ben je in ieder geval aan het juiste adres. Dit is dé salon in Laren waar je terecht kan voor een professionele wax service. Wij waxen bovendien zowel mannen als vrouwen! Ervaar het verschil zelf en boek online een afspraak in.

Hoe werkt waxen in Laren?

Nadat je online een afspraak in hebt gepland kan je langskomen bij onze wax salon in Laren. Misschien is dit wel je eerste echte wax behandeling ooit, en voel je je nog een beetje onwennig. Geen zorgen, wij hebben namelijk Wax Angels die precies begrijpen wat jij ervaart. Zij zijn namelijk professioneel opgeleid in onze Wax Academy en kennen de fijne kneepjes van het vak. Ze waxen kundig en zorgvuldig, maar kunnen jou ook fijn op je gemak stellen. Echt, het valt best mee!

Natuurlijk is de eerste wax behandeling niet geheel pijnloos, maar met onze speciale wax die niet aan de huid hecht maar wel aan de haartjes zal het je allemaal enorm meevallen. Geen wonder dat we zoveel klanten later weer terugzien bij onze vestiging in Laren! Bovendien duurt de behandeling ook helemaal niet lang. Voor je het weet sta je alweer buiten met een zachte, soepele huid - zonder stoppels – en prachtig haarvrij. Tevens groeien je haartjes op den duur ook nog een een stuk dunner terug en voelen ze zacht en donzig aan! Kom je snel bij ons langs? De Wax Angels staan op je te wachten!


Laren

Laren

Klaaskampen 16
1251 KP

Laren
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Openingstijden
  • Maandag10:00-21:00
  • Dinsdag10:00-21:00
  • Woensdag10:00-21:00
  • Donderdag10:00-21:00
  • Vrijdag10:00-21:00
  • Zaterdag10:00-18:00
  • Zondag10:00-18:00