Waxen in Eindhoven doe je bij Delete

Eindhoven

Delete Professionals in Waxing Eindhoven heeft haar haar deuren geopend! Eindhoven en omgeving heeft nu ook eindelijk de beste wax salon keten van Nederland voor de deur: Delete Professionals in Waxing. We hopen je gauw te verwelkomen in onze wax salon! Toch waxen in een andere stad? Probeer:

De beste Brazilian Wax bij Delete Professionals in Waxing

Delete Professionals in Waxing is gespecialiseerd in de Brazilian wax behandeling. Wij bieden de beste Brazilian wax behandeling van Nederland aan. De Brazilian wax behandeling is overgevlogen uit Brazilië en is inmiddels in Nederland ook razend populair. Bij Delete Professionals in Waxing waxen wij alle delen van het lichaam behalve de haar op het hoofd, dit laten wij aan de kapper over. Al onze (Brazilian) wax behandelingen zijn kwalitatief uitstekend door onze zelf opgeleide Wax Angels. Onze Wax Angels worden getraind in onze Waxing Academy en hebben allemaal een professional Waxing certificaat behaald. Nog nooit een wax behandeling geprobeerd? Geen probleem! Maak een afspraak om een kijkje te komen nemen in onze wax salon.

Waxen in Noord-Brabant

Laat je nu makkelijk waxen in Noord-Brabant in onze top wax salon in Den Bosch! Na veel vraag naar een Delete wax salon in het zuiden van het land kunnen we onze service eindelijk ook hier aanbieden. Je hoeft dus niet meer ver te reizen om te kunnen genieten van alle voordelen van een goede wax behandeling! Delete biedt de meest comfortabele wax service nu ook lekker dichtbij in Den Bosch aan. Dit scheelt je de struggle om je lichaam te scheren, en geeft je de kans om professioneel haarvrij gemaakt te worden.

In onze salons gebruiken we bovendien onze eigen wax. Deze is speciaal ontworpen om niet te hechten aan de huid, maar alleen aan de haartjes! Hierdoor is een wax behandeling in onze salons veel minder gevoelig dan dat mensen vaak bij de eerste keer verwachten. Veel mensen keren dan ook graag terug naar een Delete wax salon!

Plan je eigen afspraak online in

Een afspraak maken bij een wax salon in Den Bosch is supermakkelijk. Je kan gewoon online op onze website een moment inplannen dat jou het beste uitkomt. De wax behandeling duurt niet lang, maar wordt wel met uiterste zorg professioneel uitgevoerd door onze eigen Wax Angels. Zij zorgen ervoor dat je je lekker ontspannen voelt, en dat de behandeling efficiënt en mooi verloopt. Voor je het weet is de wax beurt alweer klaar, en sta je haarvrij buiten! Je huid voelt heerlijk soepel en zacht aan, ziet er egaal uit en heeft helemaal geen stoppels. Bovendien krijg je geen last van irritatie als de haartjes op den duur teruggroeien, omdat ze dan dunner, donzig en zacht zijn. Sluit je daarom aan bij onze wax revolution!

Speciale aanbiedingen voor leden

Ben je zoals velen ook overtuigd van onze wax? En wil je graag nog eens langskomen voor een afspraak bij de Delete salon in Den Bosch? Dan hebben wij speciale ledendeals voor je. Als lid bij Delete kan je namelijk genieten van heel veel korting! Zo kan je wel 50% korting krijgen op de Brazilian of Boyzilian Wax! Wil je meer weten over onze speciale ledendeal? Kijk dan op deze pagina.


Eindhoven

Eindhoven

Willemstraat 6
5611 HD

Eindhoven
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Openingstijden
  • Maandag10:00-21:00
  • Dinsdag10:00-21:00
  • Woensdag10:00-21:00
  • Donderdag10:00-21:00
  • Vrijdag10:00-21:00
  • Zaterdag10:00-18:00
  • Zondag10:00-18:00