Waxen in Den Haag doe je bij Delete

Den Haag

De Delete wax salon in Den Haag is gevestigd aan de Frederik Hendriklaan 288; naast Chinees Indisch Restaurant Walong. Zowel met het OV als met de auto is de waxing salon zeer gemakkelijk te bereiken. Voor waxen elders in Nederland kunt je terecht bij:

Brazilian Wax Professionals

Voor de ultieme Brazilian wax of Boyzilian wax kun je terecht bij Delete Professionals in Waxing. Bij Delete zijn professionele Wax Angels in dienst die de wax behandelingen uitvoeren. Onze Angels worden wekenlang getraind om de perfecte Brazilian wax behandelingen uit te kunnen voeren. Onze Angels gespecialiseerd in het ontharen van elk lichaamsdeel, behalve het hoofdhaar. Voor meer informatie over behandelingen bekijk onze behandelingspagina.

Waxen in Noord-Brabant

Laat je nu makkelijk waxen in Noord-Brabant in onze top wax salon in Den Bosch! Na veel vraag naar een Delete wax salon in het zuiden van het land kunnen we onze service eindelijk ook hier aanbieden. Je hoeft dus niet meer ver te reizen om te kunnen genieten van alle voordelen van een goede wax behandeling! Delete biedt de meest comfortabele wax service nu ook lekker dichtbij in Den Bosch aan. Dit scheelt je de struggle om je lichaam te scheren, en geeft je de kans om professioneel haarvrij gemaakt te worden.

In onze salons gebruiken we bovendien onze eigen wax. Deze is speciaal ontworpen om niet te hechten aan de huid, maar alleen aan de haartjes! Hierdoor is een wax behandeling in onze salons veel minder gevoelig dan dat mensen vaak bij de eerste keer verwachten. Veel mensen keren dan ook graag terug naar een Delete wax salon!

Plan je eigen afspraak online in

Een afspraak maken bij een wax salon in Den Bosch is supermakkelijk. Je kan gewoon online op onze website een moment inplannen dat jou het beste uitkomt. De wax behandeling duurt niet lang, maar wordt wel met uiterste zorg professioneel uitgevoerd door onze eigen Wax Angels. Zij zorgen ervoor dat je je lekker ontspannen voelt, en dat de behandeling efficiënt en mooi verloopt. Voor je het weet is de wax beurt alweer klaar, en sta je haarvrij buiten! Je huid voelt heerlijk soepel en zacht aan, ziet er egaal uit en heeft helemaal geen stoppels. Bovendien krijg je geen last van irritatie als de haartjes op den duur teruggroeien, omdat ze dan dunner, donzig en zacht zijn. Sluit je daarom aan bij onze wax revolution!

Speciale aanbiedingen voor leden

Ben je zoals velen ook overtuigd van onze wax? En wil je graag nog eens langskomen voor een afspraak bij de Delete salon in Den Bosch? Dan hebben wij speciale ledendeals voor je. Als lid bij Delete kan je namelijk genieten van heel veel korting! Zo kan je wel 50% korting krijgen op de Brazilian of Boyzilian Wax! Wil je meer weten over onze speciale ledendeal? Kijk dan op deze pagina.


Den Haag

Den Haag

De Fred – Frederik Hendriklaan 288
2582 BN

Den Haag
088 224 2222

Directions

Boek nu!
Openingstijden
  • Maandag10:00-21:00
  • Dinsdag10:00-21:00
  • Woensdag10:00-21:00
  • Donderdag10:00-21:00
  • Vrijdag10:00-21:00
  • Zaterdag10:00-18:00
  • Zondag10:00-18:00