Waxen in Den Bosch doe je bij Delete

Den Bosch

Delete Professionals in Waxing, de beste wax salon keten van Nederland, heeft nu ook in Den Bosch een wax bar. De Delete Professionals in Waxing wax bar in Den Bosch is gevestigd in de Kruisstraat nummer 39 op slechts 5 minuten lopen vanaf het centraal station in Den Bosch en op slechts 3 minuten lopen van de markt.

Delete Professionals in Waxing in Den Bosch, is net als de wax salons van Delete een wax salon die wax behandelingen aanbiedt voor alle delen van het lichaam. Armen, benen, de schaamstreek, de rug de buik, het gezicht, het hele lichaam dus, behalve het hoofdhaar, dat laten we aan de kapper over!

Bij Delete Professionals in Waxing in Den Bosch werken alleen Wax Angels die eerst een uitgebreide interne opleiding hebben gevolgd in waxen. Op deze manier kunnen wij ook voor de wax salon in Den Bosch dezelfde kwaliteit garanderen die de bezoekers van onze andere wax salons in andere steden van ons gewend zijn. Andere wax salons van Delete zijn gevestigd in:

De Brazilian wax bij Delete

Delete Professionals in Waxing in Den Bosch heeft ook als vertrouwde specialiteit de Brazilian wax. Onze opgeleide Wax Angels voeren deze behandeling perfect uit. Dus als je in Den Bosch een Brazilian wax behandeling zoekt, dan is er maar 1 adres: Delete Den Bosch.
We hopen je snel te zien bij Delete Professionals in Waxing in Den Bosch!

Waxen in Noord-Brabant

Laat je nu makkelijk waxen in Noord-Brabant in onze top wax salon in Den Bosch! Na veel vraag naar een Delete wax salon in het zuiden van het land kunnen we onze service eindelijk ook hier aanbieden. Je hoeft dus niet meer ver te reizen om te kunnen genieten van alle voordelen van een goede wax behandeling! Delete biedt de meest comfortabele wax service nu ook lekker dichtbij in Den Bosch aan. Dit scheelt je de struggle om je lichaam te scheren, en geeft je de kans om professioneel haarvrij gemaakt te worden.

In onze salons gebruiken we bovendien onze eigen wax. Deze is speciaal ontworpen om niet te hechten aan de huid, maar alleen aan de haartjes! Hierdoor is een wax behandeling in onze salons veel minder gevoelig dan dat mensen vaak bij de eerste keer verwachten. Veel mensen keren dan ook graag terug naar een Delete wax salon!

Plan je eigen afspraak online in

Een afspraak maken bij een wax salon in Den Bosch is supermakkelijk. Je kan gewoon online op onze website een moment inplannen dat jou het beste uitkomt. De wax behandeling duurt niet lang, maar wordt wel met uiterste zorg professioneel uitgevoerd door onze eigen Wax Angels. Zij zorgen ervoor dat je je lekker ontspannen voelt, en dat de behandeling efficiĆ«nt en mooi verloopt. Voor je het weet is de wax beurt alweer klaar, en sta je haarvrij buiten! Je huid voelt heerlijk soepel en zacht aan, ziet er egaal uit en heeft helemaal geen stoppels. Bovendien krijg je geen last van irritatie als de haartjes op den duur teruggroeien, omdat ze dan dunner, donzig en zacht zijn. Sluit je daarom aan bij onze wax revolution!

Speciale aanbiedingen voor leden

Ben je zoals velen ook overtuigd van onze wax? En wil je graag nog eens langskomen voor een afspraak bij de Delete salon in Den Bosch? Dan hebben wij speciale ledendeals voor je. Als lid bij Delete kan je namelijk genieten van heel veel korting! Zo kan je wel 50% korting krijgen op de Brazilian of Boyzilian Wax! Wil je meer weten over onze speciale ledendeal? Kijk dan op deze pagina.


Den Bosch

Den Bosch

Kruisstraat 39
5211 DT

Den Bosch
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Openingstijden
  • Maandag10:00-21:00
  • Dinsdag10:00-21:00
  • Woensdag10:00-21:00
  • Donderdag10:00-21:00
  • Vrijdag10:00-21:00
  • Zaterdag10:00-18:00
  • Zondag10:00-18:00