• 1 Kies uw behandeling
  • 2 Kies uw tijdstip
  • 3 Inloggen / Registeren
  • 4 Even goed controleren

What to expect when you're expecting?

of lees verder voor meer informatie

Zwanger en waxen

Wat kan je verwachten bij Delete als je in verwachting bent? Er zijn talloze boeken geschreven over bevallingen en baby’s.

Maar hoe zit dat met haarverwijdering wanneer je zwanger bent. Ook tijdens je zwangerschap wil je ervoor zorgen dat het er beneden netjes uit ziet voor alle mensen die meekijken. Maar vooral ook voor jezelf en wat moet je doen als je er zelf niet meer bij kan?

Kan dat wel waxen en zwanger zijn?

Waxen tijdens je zwangerschap is geen probleem bij Delete. Je hoeft niet bang te zijn dat de weeën spontaan worden opgewekt. Waar je wel rekening mee moet houden dat je extra gevoelig bent en dat het waxen dus minder comfortabel kan zijn. Wanneer de buik maar groeit en groeit worden de dagelijkse bewegingen al ongemakkelijker. Liggen op een behandeltafel kan soms een circustruc worden en op een gegeven moment kan je al helemaal niet meer op je buik liggen. Gelukkig kunnen onze Wax Angels samen met jou uitvogelen hoe toch alle haartjes kunnen worden verwijderd. Binnen delee speciale methode als je hoogzwanger bent, al zo veel gehad.

Alle voordelen op een rijtje

  • Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar weken lang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt.
  • Je hoeft niet in allerlei ongemakkelijke bochten te wringen, je kan rustig gaan liggen en de professionele wax angels hun werk laten doen.
  • De haargroei wordt steeds minder
en na enige tijd zullen er steeds meer donshaartjes komen.
  • Binnen no time sta je na je behandeling weer glad buiten, een brazilian duurt meestal maar 25 minuten.

Het verhaal van een expert

Kim Kötter, zelf moeder van een zoon, is al jaren tevreden klant bij Delete. Ook tijdens haar zwangerschap wilde ze graag blijven waxen. In dit filmpje vertelt ze specifiek over hoe dat nou is om te waxen als je in verwachting bent.

Vaak kiezen vrouwen ervoor om de eerste keer te komen wanneer ze al bijna uitgerekend zijn. De haartjes blijven steeds langer weg na mate je vaker komt waxen. Zorg voor het beste resultaat wanneer je drie keer hebt gewaxt,
pas dan zijn alle haartjes ten minste één keer verwijderd.

Direct boeken
Kim kotter

Bekijk de film