Werken bij Delete

Delete Academy De Delete Academy is het eigen opleidingsinstituut van Delete, waar alle nieuwe trainees gedurende een periode van 3 tot 5 weken, worden opgeleid. Pas na afronding van de Delete Academy en het succesvol afleggen van alle examens gaat een trainee als Wax Angel aan de slag in de salon.

De Delete Academy is een inspirerende plek voor onze trainees; een bron van kennis die ingezet wordt voor persoonlijke ontwikkeling. Trainees raken geĆÆnspireerd en worden opgeleid tot volwaardige professionals. Klanten zien hierdoor op de vloer uitsluitend gekwalificeerde Wax Angels.

Be part of our Wax Revolution! Zodra je de deur opent van een Delete salon, gaat er een bijzondere wereld open. Een wereld waar taboes doorbroken worden en veranderen in maandelijkse rituelen. Waar de journey als klant voorop staat en het doel is om de klant met een prettig en bevrijdend gevoel de behandelingen te laten ervaren.

Bedrijfsfilm Bekijk onze bedrijfsfilm om te zien hoe een behandeling bij Delete verloopt en om een idee te krijgen van de functie van Wax Angel.

Onze functies

Hieronder zie je per functie in welke stad er momenteel vacancies zijn en kun je doorklikken naar de complete functiebeschrijving; van daaruit kun je direct online solliciteren.

grid image1

Wax Angel M/V

Word een van de beste wax- specialisten van Nederland

Momenteel zoeken wij nieuwe Wax Angels voor onze vestigingen in:

Utrecht en Amsterdam

LEES MEER
grid image14

Service Center Medewerker (M/V)

Ben jij onze nieuwe, enthousiaste en vriendelijke service center medewerker (M/V)

Voor ons Service Center op ons hoofdkantoor in Amsterdam zoeken wij nog nieuwe collega's.

LEES MEER
grid image14

HR Stagiair(e) M/V

Delete Professionals in Waxing zoekt per 1 september 2021 een nieuwe HR stagiair(e)! 

 


Kom jij ons team versterken?

LEES MEER