Waxen in Zwolle doe je bij Delete

Zwolle

De Delete Professionals in Waxing wax salon in Zwolle is gevestigd aan Klokkensteeg 2 in Zwolle. De andere wax salons van Delete Professionals in Waxing kunt u vinden in:

Brazilian Wax Professionals

Voor de ultieme Brazilian wax of Boyzilian wax kun je terecht bij Delete Professionals in Waxing. Bij Delete zijn professionele Wax Angels in dienst die de wax behandelingen uitvoeren. Onze Angels worden wekenlang getraind om de perfecte Brazilian wax behandelingen uit te kunnen voeren. Onze Angels gespecialiseerd in het ontharen van elk lichaamsdeel, behalve het hoofdhaar. Voor meer informatie over onze behandelingen bekijk onze behandelingspagina.

Kom naar Delete Zwolle voor de meest comfortabele waxbehandeling

Delete is vereerd ook inwoners van Zwolle en omstreken te mogen verwelkomen in haar wax salons. Het is nu echt zo ver, er is een professionele wax salon in jouw buurt waar je zonder gedoe en poespas terecht kan voor een wax behandeling naar keuze. Delete heeft voor ieder lichaamsdeel - behalve het hoofdhaar - een gepaste wax behandeling. Kijk zelf welke behandeling jou het meest aanspreekt en plan online een afspraak in! Zo makkelijk is het. Onze speciaal opgeleide Wax Angels staan voor je klaar, en voor je het weet sta je eindelijk écht haarvrij weer buiten. Wij verwelkomen tevens ook mannen in onze wax salons!

Delete Zwolle heeft de beste wax behandeling voor jou

Delete is gespecialiseerd in waxen. Daarom kunnen wij jou de meest comfortabele wax behandeling van Nederland aanbieden. Dit comfort krijg je vanwege twee redenen:

  1. Omdat wij werken met dames die intern zijn opgeleid bij onze Wax Academy. Hier leren ze de fijne kneepjes van het vak. Deze Wax Angels kunnen niet alleen professioneel waxen, maar stellen je ook op je gemak als je bijvoorbeeld voor het eerst komt voor een Brazilian Wax.
  2. Wij gebruiken onze eigen, speciaal ontworpen wax. Deze wax is minder gevoelig dan een normale wax, omdat onze Delete wax alleen hecht aan de haartjes en niet aan de huid!

Natuurlijk zal de eerste wax behandeling niet volledig zonder pijn zijn, maar het zal je waarschijnlijk enorm meevallen. Bovendien went je huid aan de wax behandeling waardoor iedere volgende beurt minder gevoelig wordt! Daarnaast zijn er flink wat voordelen die waxen heeft tegenover scheren. Zo ben je na een wax behandeling van Delete daadwerkelijk 3-6 weken haarvrij, zal je geen last hebben van stoppels of jeuk én is je huid mooi egaal en soepel! Wat wil je nog meer? Stop met scheren en…

#joinourwaxrevolution


Zwolle

Zwolle

Klokkensteeg 2
8011 XV

Zwolle
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Openingstijden
  • Maandag10:00-21:00
  • Dinsdag10:00-21:00
  • Woensdag10:00-21:00
  • Donderdag10:00-21:00
  • Vrijdag10:00-21:00
  • Zaterdag10:00-18:00
  • Zondag10:00-18:00