Waxen in Nieuwegein doe je bij Delete

Nieuwegein

De Delete Professionals in Waxing wax salon in Nieuwegein is gevestigd aan Stadsplein in Nieuwegein. De wax cabine is bereikbaar via Cosmo Hairstyling Nieuwegein. De andere wax salons van Delete Professionals in Waxing:

Brazilian Wax, de ultieme wax behandeling!

Bij Delete krijg je de meest professionele wax behandeling. Dit komt onder andere door de intensieve training die onze Wax Angels krijgen. Tijdens deze training van 8 weken worden onze Angels opgeleid tot experts in de Brazilian wax en de Boyzilian wax. Wij zijn geen kapper, maar voor al het andere lichaamshaar kun je bij ons terecht. Delete Professionals in Waxing waxt het gehele lichaam. Kom gerust eens een kijkje nemen of neem contact met ons op voor een Brazilian wax of Boyzilian wax behandeling.

Wax nu ook bij Delete in het Gooi!

Delete heeft ook een wax salon in Laren. Deze salon is handig gelegen voor mensen uit het Gooi, bijvoorbeeld voor inwoners van Hilversum. Bij Delete Laren kan je terecht voor allerlei soorten wax behandelingen. Weg met het scheermes en de struggle om je lichaam haarvrij te houden, en welkom tot een échte oplossing voor het ontharen van je lichaam. Of het nu gaat om het haar op je rug, of op je buik, of je nu een volledige Brazilian Wax wilt of een andere behandeling: bij Delete ben je in ieder geval aan het juiste adres. Dit is dé salon in Laren waar je terecht kan voor een professionele wax service. Wij waxen bovendien zowel mannen als vrouwen! Ervaar het verschil zelf en boek online een afspraak in.

Hoe werkt waxen in Laren?

Nadat je online een afspraak in hebt gepland kan je langskomen bij onze wax salon in Laren. Misschien is dit wel je eerste echte wax behandeling ooit, en voel je je nog een beetje onwennig. Geen zorgen, wij hebben namelijk Wax Angels die precies begrijpen wat jij ervaart. Zij zijn namelijk professioneel opgeleid in onze Wax Academy en kennen de fijne kneepjes van het vak. Ze waxen kundig en zorgvuldig, maar kunnen jou ook fijn op je gemak stellen. Echt, het valt best mee!

Natuurlijk is de eerste wax behandeling niet geheel pijnloos, maar met onze speciale wax die niet aan de huid hecht maar wel aan de haartjes zal het je allemaal enorm meevallen. Geen wonder dat we zoveel klanten later weer terugzien bij onze vestiging in Laren! Bovendien duurt de behandeling ook helemaal niet lang. Voor je het weet sta je alweer buiten met een zachte, soepele huid - zonder stoppels – en prachtig haarvrij. Tevens groeien je haartjes op den duur ook nog een een stuk dunner terug en voelen ze zacht en donzig aan! Kom je snel bij ons langs? De Wax Angels staan op je te wachten!


Nieuwegein

Nieuwegein

Stadsplein 5
3431 LZ

Nieuwegein
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Openingstijden
  • Maandag9:00-19:00
  • Dinsdag9:00-19:00
  • Woensdag9:00-19:00
  • Donderdag9:00-21:00
  • Vrijdag9:00-19:00
  • Zaterdag9:00-17:00
  • ZondagGesloten