Alle waxsalons van Delete in Amsterdam

Waxen in Amsterdam

Op zoek naar een wax salon in Amsterdam? Delete Professionals in Waxing heeft zes verschillende wax salon vestigingen in Amsterdam. De eerste wax salon waar je voor een Brazilian wax terecht kan in Amsterdam is gevestigd in Amsterdam Oud West, op loopafstand van de Overtoom en het Leidseplein op de Eerst Constantijn Huygensstraat 43. De tweede wax salon waar je terecht kan voor de beste Brazilian wax van Nederland in Amsterdam is gevestigd in Amsterdam de Pijp, op loopafstand van het Sarphatipark op de Ceintuurbaan 398, vlak bij de kruising met de Van Woustraat. De derde wax salon is gevestigd op het KNSM-eiland, aan de Purperhoedenveem, makkelijk bereikbaar vanaf het centraal station Amsterdam. De vierde wax salon in Amsterdam is op de Zuidas en de vijfde wax salon is in Amsterdam Noord en de zesde wax salon is 2018 geopend in het nieuwe Van der Valk hotel in Amsterdam.

Delete Professionals in Waxing in Nederland

Delete Professionals in Waxing is hard op weg naam te maken in Nederland als beste waxsalon. Onze missie is om heel Nederland aan het waxen te krijgen. Delete groeit snel en we bieden op dit moment service aan in 16 wax salons door heel Nederland. We hebben op dit moment wax salons in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Laren, Nieuwegein, Zwolle en Den Bosch. Bij deze wax salons kun je elk lichaamsdeel laten waxen. Er is slechts een deel dat wij niet waxen en dat is het hoofdhaar, dit laten wij graag aan de kapper over. De rest van het lichaam waxen wij zonder problemen. Voor een overzicht van onze behandelingen kun je terecht op onze behandelingspagina en om direct een afspraak te maken klik je hier.

De beste wax behandeling van Amsterdam

Delete is pionier in Amsterdam. Wij zijn de eerste salons die zich uitsluitend op waxen richten. Geen poespas er omheen, maar gewoon de beste wax service door speciaal opgeleide professionals. Je kunt op wel zes verschillende locaties terecht voor allerlei soorten wax behandelingen! Of het nu gaat om het waxen van de benen, een Buik Wax, een volledige Brazilian Wax of een glamourous Vajazzling behandeling: bij Delete word je met open armen ontvangen. In onze wax salons in Amsterdam ben je in de allerbeste handen, en voor je het weet sta je weer haarvrij buiten in de stad! Lekker makkelijk toch?

Stop met scheren, kom langs in de salon!

Misschien kan de eerste afspraak nog wat onwennig voelen, zeker als je bijvoorbeeld een Brazilian Wax wilt laten doen. Maar als je het comfort ontdekt van onze wax salons en de professionaliteit van onze geweldige Wax Angels wil je eigenlijk niet anders meer. Veel mensen die zich voor het eerst laten waxen zien we dan ook vaker in de salons terug. En voor hen hebben we zelfs speciale ledendeals met extra korting! Je hoeft alleen maar online een afspraak in te plannen bij één van onze vestigingen in Amsterdam en voor de rest kan je de hele scheer-struggle en zorgen over lichaamshaar lekker laten. Dus stop shaving and join our wax revolution!

Waxen in Amsterdam, ook voor mannen

Bij de Delete wax salons in Amsterdam kan iedereen terecht voor de meest comfortabele wax ooit. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen vinden steeds vaker hun weg naar onze vestigingen in Amsterdam. Zo wordt de Boyzilian Wax - de Brazilian Wax voor mannen - steeds populairder. In de salons werken alleen vrouwen, dus je zal altijd door een vrouw behandeld worden. Deze Wax Angels stellen je helemaal op je gemak, zodat je zonder zenuwen rustig kan plaatsnemen in de salon. De hele dag behandelen zij allerlei verschillende mensen. Het zien van naakte lichamen is voor hun gewoon part of the job, dus niets om je zorgen over te maken!

Ervaar zelf de grote voordelen van waxen in Amsterdam en boek nu online een afspraak in!

Waxen in Amsterdam doe je bij Delete Professionals in Waxing Amsterdam Oud West

Amsterdam Oud-West

Eerste Constantijn Huygensstraat 43
1054 BR

Amsterdam
088 2242 222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Waxen in Amsterdam doe je bij Delete Amsterdam de Pijp

Amsterdam de Pijp

Ceintuurbaan 398
1073 EN

Amsterdam
+31-88-2242222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Waxen in Amsterdam doe je bij Delete Amsterdam Zuidas

Amsterdam Zuidas

Claude Debussylaan 271
1082 MC

Amsterdam
088 224 2222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Waxen in Amsterdam doe je bij Delete Amsterdam Noord

Amsterdam Noord

Buikslotermeerplein 170
1025 EZ

Amsterdam
088 2242 222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Waxen in Amsterdam doe je bij Delete Amsterdam Van der Valk

Amsterdam Van der Valk

Joan Muyskenweg 20
1096 CJ,

Amsterdam
088 224 2222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Waxing in Amsterdam Zuidoost doe je bij Delete Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost

Bijlmerplein 377
1102 DK

Amsterdam
088 224 2222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!
Waxen in Amsterdam doe je bij Delete Amsterdam KNSM-eiland

Amsterdam Delete KNSM-eiland

Levantkade 167,
1019 MD

Amsterdam
088 224 2222

Directions CARDS ONLY, NO CASH

Boek nu!

Brazilian wax bij Delete Professionals in Waxing

Delete Professionals in Waxing biedt de beste Brazilian wax behandelingen in Nederland. Bij Delete zijn we namelijk gespecialiseerd in de Brazilian wax. Bij de Brazilian wax wordt de schaamstreek volledig onthaard. De Brazilian wax is een behandeling voor vrouwen. Voor mannen noemen we deze behandeling een Boyzilian wax behandeling. Er zijn veel variaties op de Brazilian wax, onder andere: de Brazilian strip, de Full Brazilian en de Brazilian Triangle. Ons team van Wax Angels kent ze allemaal en zal zorgen dat je altijd tevreden bent met je wax behandeling. Welke Brazilian wax behandeling je ook zoekt, Bij Delete ga je altijd tevreden weg!