Denk je aan Vajazzling?

Ga voor die bling bling.. down there!

Jouw schaamstreek volledig verzorgd en ook nog eens glamourous! De nieuwste Vajazzling-trend is over komen waaien vanuit Amerika. Vajazzling is het versieren van de schaamstreek; er worden kleine (Swarovski) kristalletjes geplakt die een mooi effect geven en in uiteenlopende designs beschikbaar zijn. Het effect van de Vajazzling behandeling is van 2 tot 7 dagen zichtbaar en geeft jouw schaamstreek een prachtig blingbling effect. Het kan alleen uitgevoerd worden op een gewaxte huid, in ieder geval 24 uur na de behandeling. De huid moet eerst tot rust gekomen zijn voordat deze glamour treatment toegepast kan worden.

Huwelijksnacht, Kerst, Valentijnsdag of gewoon voor jezelf... genoeg gelegenheden om je met Vajazzling nét dat tikje verleidelijker te laten voelen.

Prijs: € 20,95

Delete Deal: € 10,48

Boek nu!
 
  • 8,9 klantbeoordeling
  • 500.000 behandelingen
  • Nr.1 van Nederland

Bekijk onze WAX reviews.

Ruim 100.000 fans, addicts en newbies gingen je voor!

Alle Reviews

Delete Pre- & aftercare


Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete procucten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.