Denk je aan Vajazzling?

Ga voor die bling bling.. down there!

Jouw schaamstreek volledig verzorgd en ook nog eens glamourous! De nieuwste Vajazzling-trend is over komen waaien vanuit Amerika. Vajazzling is het versieren van de schaamstreek; er worden kleine (Swarovski) kristalletjes geplakt die een mooi effect geven en in uiteenlopende designs beschikbaar zijn. Het effect van de Vajazzling behandeling is van 2 tot 7 dagen zichtbaar en geeft jouw schaamstreek een prachtig blingbling effect. Het kan alleen uitgevoerd worden op een gewaxte huid, in ieder geval 24 uur na de behandeling. De huid moet eerst tot rust gekomen zijn voordat deze glamour treatment toegepast kan worden.

Huwelijksnacht, Kerst, Valentijnsdag of gewoon voor jezelf... genoeg gelegenheden om je met Vajazzling nét dat tikje verleidelijker te laten voelen.

Vajazzling, de meest exclusieve behandeling van Delete

De Vajazzling is één van de nieuwste en letterlijk meest schitterende behandelingen van Delete. De Vajazzling is bedoeld om je echt te laten shinen. De Vajazzling kan je bovendien helemaal naar wens aanpassen, want er zijn allemaal verschillende soorten patronen mogelijk om de Swarovski kristallen in aan te brengen. Bling bling onderin dus, probeer het zelf uit bij één van onze salons en ervaar het effect!

Verschil tussen de Brazilian Wax, de Vajacial en de Vajazzling

De Vajazzling is het ultieme cadeau aan jezelf en je partner. Met deze behandeling geef je eigenlijk aan dat je het niet alleen verdient om verzorgd en haarvrij te zijn, maar ook om echt te stralen. Bekijk hier het verschil tussen de Brazilian Wax, de Vajacial en de Vajazzling:

  • Brazilian Wax, dit is de specialiteit van Delete. Bij de Brazilian Wax krijg je een volledige wax behandeling voor je schaamstreek.
  • Vajacial, de Vajacial neem je na een Brazilian Wax, en bij deze behandeling wordt de huid van je schaamstreek volledig nagelopen op ingegroeide haartjes, oneffenheden én word je huid mooi gereinigd.
  • Vajazzling, de Vajazzling vindt kort na de Brazilian Wax of Vajacial plaats. Bij deze behandeling word je haarvrije huid voorzien van prachtige kristallen om de schaamstreek de glans te geven die ze verdient.

Laat jezelf verleiden door de Vajazzling

Het kan misschien wat vreemd klinken om je schaamstreek te voorzien van kristallen. Maar niets is minder waar, want de Vajazzling is een enorm populaire behandeling. Veel vrouwen vinden de kristallen supermooi, en zijn weg van het schitterende effect van de Vajazzling. De Vajazzling wordt uitgevoerd door onze speciaal opgeleide Wax Angels, en zij kunnen prachtige patronen bij de schaamstreek aanbrengen. Ben je benieuwd of nieuwsgierig gemaakt door deze exclusieve treatment? Boek dan online een afspraak in bij één van onze salons!

Prijs: € 20,95

Delete Deal: € 10,48

Boek nu!
  • 8,9 klantbeoordeling
  • 500.000 behandelingen
  • Nr.1 van Nederland

Bekijk onze WAX reviews.

Ruim 100.000 fans, addicts en newbies gingen je voor!

Delete Pre- & aftercare


Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete procucten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.