Denk je aan een vajacial?

Een facial maar dan down below!

Dé facial voor de schaamstreek, waarbij de huid volledig gecheckt wordt op oneffenheden, gereinigd en verzorgd. Eventuele Ingegroeide haartjes worden verwijderd. De luxe treatment voor jouw schaamstreek! De huid wordt er zachter en gladder van, maar het werkt ook kalmerend én het bevordert het herstel van de huid. Dit is niet gewoon luxe, maar een weldaad voor jouw schaamstreek.

 

Hou je niet alleen van verzorgd, maar geef je jouw schaamstreek graag nog wat extra glamour? Kijk dan eens bij onze Vajazzling behandeling: de finishing touch voor jouw schaamstreek.
• Vajazzling

Vajacial, de ultieme wax voor de schaamstreek

De Vajacial is ideaal als je je schaamstreek wat extra aandacht wilt geven. Deze luxe behandeling gaat net een stapje verder dan de Brazilian Wax, welke ook je schaamstreek onthaart. Bij de Vajacial krijgt je huid namelijk écht de extra zorg die ze verdient. Dit betekent dat je huid professioneel wordt behandeld om een zo mooi, egaal en gezond mogelijk resultaat te creëren. Geen haartje wordt overgeslagen, en de schaamstreek wordt goed gereinigd en kundig verzorgd. Gun jezelf deze all-in behandeling en voel je herboren!

Niets voelt fijner dan een professionele Vajacial

Je schaamstreek is één van de meest gevoelige zones van je lichaam, en een goede verzorging maakt hier een groot verschil. Laat die verzorging daarom professioneel bij Delete doen! Onze Wax Angels zijn speciaal opgeleid om de Vajacial wax behandeling met de juiste aandacht uit te voeren. Zij weten precies wat ze doen, waar ze op moeten letten en zorgen ervoor dat jij je volledig op je gemak voelt. Je zult die professionele zorg zelf ervaren wanneer je je eerste Vajacial in combinatie met een Brazilian boekt! Het verschil is enorm als je gewend bent om jezelf te scheren en te verzorgen. ‘Wat een gedoe, was ik maar eerder langsgekomen!’ horen wij meer dan eens van onze enthousiaste klanten na een Vajacial behandeling.

Haarvrij en verzorgd met de Vajacial

De Vajacial icm een Brazilian Wax heeft enorm veel voordelen ten opzichte van zelf scheren en reinigen. Ten eerste kan je de schaamstreek zelf niet volledig zien, en moet je veel moeite doen om jezelf down there perfect te kunnen scheren. Dit levert veel irritatie op en aan het eind van de scheer en verzorg-struggle weet je nog steeds niet zeker of je geen plekje hebt gemist. Vervolgens komen de haren snel terug en kan je stoppels krijgen of last van jeuk. De Vajacial icm een Brazilian Wax bespaart je dit allemaal met slechts één behandeling! Blijf wekenlang haarvrij, met een prachtig verzorgde huid dankzij de Vajacial wax van Delete.

Price: €30,95

Delete Deal: €15,48

BOEK NU!
  • 8,9 klantbeoordeling
  • 400.000 behandelingen
  • Nr.1 van Nederland

Bekijk onze WAX reviews

Ruim 100.000 fans, addicts en newbies gingen je voor!

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete procucten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.