Denk je aan een vajacial?

Een facial maar dan down below!

Dé facial voor de schaamstreek, waarbij de huid volledig gecheckt wordt op oneffenheden, gereinigd en verzorgd. Eventuele Ingegroeide haartjes worden verwijderd. De luxe treatment voor jouw schaamstreek! De huid wordt er zachter en gladder van, maar het werkt ook kalmerend én het bevordert het herstel van de huid. Dit is niet gewoon luxe, maar een weldaad voor jouw schaamstreek.


Prijs: € 30,95

Delete Deal:   € 15,48

Boek nu!

Hou je niet alleen van verzorgd, maar geef je jouw schaamstreek graag nog wat extra glamour? Kijk dan eens bij onze Vajazzling behandeling: de finishing touch voor jouw schaamstreek.
Vajazzling


  • 8,9 klantbeoordeling
  • 500.000 behandelingen
  • Nr.1 van Nederland

Bekijk onze WAX reviews.

Ruim 100.000 fans, addicts en newbies gingen je voor!

Alle Reviews

Delete Pre- & aftercare


Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete procucten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.