Denk je er aan je rug te waxen?

Wie zegt dat een gladde huid alleen voor vrouwen is!

Steeds meer mannen kiezen voor het professioneel laten verwijderen van hun rughaar. Onze wax hecht zich niet aan de huid, maar alleen aan de haartjes. Onze Wax Angels zijn getraind om snel en professioneel het haar te verwijderen. Zij doen de hele dag niets anders dan waxen; ze stellen je op je gemak en voeren de behandeling zo uit dat de pijn minimaal is. Helemaal pijnloos gaat helaas niet lukken, maar we garanderen je wel drie tot zes weken lang een gladde en haarloze huid. Geen gedoe, maar op een comfortabele manier volledig ontdaan worden van jouw rughaar.

 

Prijs: € 40,95

Delete Deal: € 36,86

Boek nu!
  • 8,9 klantbeoordeling
  • 500.000 behandelingen
  • Nr.1 van Nederland

Bekijk onze WAX reviews.

Ruim 100.000 fans, addicts en newbies gingen je voor!

Alle Reviews

Delete Pre- & aftercare


Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete procucten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.