Hey mister, denk je aan een Boyzilian Wax?

Onze wax angels zijn er voor jou!

Een Boyzilian is een Full Brazilian wax, maar dán voor mannen. Dit betekent een complete ontharing van de schaamstreek inclusief het haar tussen de billen. Steeds meer mannen vinden inmiddels de weg naar Delete en komen al jaren - na volle tevredenheid - terug voor een Boyzilian. Gemak, snelheid en professionaliteit van onze Wax Angels zijn de belangrijkste redenen om terug te blijven komen. Ontspan, ga rustig liggen en laat onze professionele Wax Angels hun werk doen. En het resultaat? Drie tot zes weken lang haarvrij. Fijn idee toch?


Prijs:€ 54,95

Delete Deal:   € 27,48

Boek nu!

Andere populaire wax behandelingen voor mannen?
Rug
Benen
Buik
• Boyzilian Triangle
• Boyzilian zonder bilnaad

  • 8,9 klantbeoordeling
  • 500.000 behandelingen
  • Nr.1 van Nederland

Bekijk onze WAX reviews.

Ruim 100.000 fans, addicts en newbies gingen je voor!

Alle Reviews

Delete Pre- & aftercare


Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete procucten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.