Denk je er aan je benen te laten waxen?

Gooi die scheermesjes maar weg!

Helemaal genoeg van het scheren van jouw benen? Eindeloos in de weer geweest met scheermesjes en wil je nu voor eens en voor altijd een goede én comfortabele oplossing? Laat je benen een keer waxen! Na de eerste keer (die niet geheel pijnloos is, maar wel reuze mee gaat vallen) worden de haartjes dunner en gaat het de volgende keer sneller én wordt het minder pijnlijk. De haartjes komen lichter en zachter terug. Haarvrij van enkels tot boven de knieën en dit tot maar liefst 3 tot 6 weken lang: klinkt dit jou als muziek in de oren? Boek dan nu een behandeling. Onze Wax Angels behandelen snel en professioneel en voor je het weet sta je zonder gedoe én met gladde benen weer buiten.

Prijs: € 45,95

Delete Deal:   € 41,36

Boek nu!

Ken je onze meest verkochte Package Deal al?
Lady Package (Brazilian, benen en oksels)

 
  • 8,9 klantbeoordeling
  • 500.000 behandelingen
  • Nr.1 van Nederland

Bekijk onze WAX reviews.

Ruim 100.000 fans, addicts en newbies gingen je voor!

Alle Reviews

Delete Pre- & aftercare


Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete procucten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.