• 1 Kies uw behandeling
  • 2 Kies uw tijdstip
  • 3 Inloggen / Registeren
  • 4 Even goed controleren

This is also a mens world

of lees verder voor meer informatie

Bij waxen denkt iedereen toch al snel aan de Brazilian wax, dus voor vrouwen.
Maar niets is minder waar.
Naast dat Delete vrouwen van top tot teen waxt, voeren wij ook alle behandelingen uit voor mannen. Hierbij kan je denken aan de borst of rug, de meest uitgevoerde wax behandelingen bij mannen maar ook de Boyzilian.

Een Brazilian maar dan voor boys!

Boek nu

Van al onze behandelingen komen er elke dag ongeveer 35 mannen per dag bij Delete. Dit zijn zo’n 12.000 behandelingen per jaar. Onze Wax Angels hebben dus meer dan genoeg ervaring met elk type haar.

Waxen voor mannen

En zijn die behandelingen anders dan bij de vrouwen? In sommige opzichten wel, de haartjes bij mannen zijn meestal wat dikker en stugger. Hierdoor krijgt men over het algemeen het mooiste resultaat na de derde keer waxen. Haren groeien in verschillende cycli, na de derde afspraak zijn alle haartjes tenminste één keer gewaxt.

Our products

De behandelingen zullen meestal iets langer duren omdat het bij mannen een groter oppervlak betreft. Na een afspraak bij Delete is het heel belangrijk dat de huid goed verzorgd wordt. Voornamelijk de huid van de borst en de buik is relatief dun en heeft dus extra goede aandacht nodig. Hiervoor heeft Delete speciale after care producten die onder andere ontstekend remmend zijn.

Alle do's and dont's

  • Zorg ervoor dat je ongeveer twee weken voor je eerste behandeling niet scheert.
  • En dat je haartjes tussen de 5 mm en 1,5 cm lang zijn.
  • Verzorg je huid door tussen de behandelingen door regelmatig te scrubben.
  • Neem 24 uur na de behandeling geen heet bad en vermijd zwemmen of zonnen.

Smooth sporten

Onze salons worden ook vaak bezocht door sporters. Wanneer je zwemmer bent of wielrenner is het moment wanneer je gewaxt wordt van belang. Voor de huid is het niet aan te raden om meteen in een zwembad te springen na het waxen. Onze Angels weten precies wanneer jij als sporter het beste kunt komen en geven daar graag advies over.

Trendwatching

Haar is natuurlijk ook trendgevoelig. We kunnen tegenwoordig niet meer om de baarden heen. Maar ook op het lichaamshaar doet mee aan trends. Nu is het zo dat rughaar eigenlijk altijd not done is. Voor de hygiëne en een fris gevoel is een gladde buik en borst ook steeds meer te zien.

Boek nu

De eerste waxbehandeling van de buurman

Wil een idee krijgen hoe zo’n wax behandeling wordt uitgevoerd? Klik hier om de vlog van Bastiaan van Schaik te zien waarin de buurman zijn eerste wax behandeling ondergaat. En ja, vaak zijn mannen kleinzeriger dan vrouwen…