• 1 Kies uw behandeling
  • 2 Kies uw tijdstip
  • 3 Inloggen / Registeren
  • 4 Even goed controleren

Persbericht: Wax salon Delete introduceert facial voor de schaamstreek

Persbericht
7 december 2015

Waxsalon Delete introduceert facial voor de schaamstreek

Delete Professionals in Waxing – een keten van waxsalons in Nederland – introduceert een nieuwe behandeling, de Vajacial. Dit is een zogenaamde facial voor de schaamstreek waarbij de huid wordt nagelopen op oneffenheden, wordt schoongemaakt en verzorgd. Met als doel de huid zachter te maken na bijvoorbeeld een Brazilian Wax-behandeling waarbij het haar rondom de schaamstreek wordt verwijderd.

vajacial facebook

De behandeling is sinds 2010 een rage in de Verenigde Staten en wordt vanaf 9 december in Nederland aangeboden bij Delete Professionals in Waxing. De Vajacial combineert goed met een Brazilian Wax-behandeling maar kan ook als aparte behandeling worden geboekt.

Tijdens de Vajacial wordt het gehele gebied nagelopen op oneffenheden (ingegroeide haartjes, mee eters en puistjes), schoongemaakt en verzorgd. De behandeling werkt kalmerend en verfraait de huid van de schaamstreek. Bij de behandeling worden uitsluitend care producten uit eigen lijn gebruikt die speciaal zijn ontwikkeld voor waxbehandelingen.

Patrick Moreu, directeur van Delete Professionals in Waxing, signaleerde de trend in de V.S. en besloot de behandeling aan te bieden in Nederland. Zo stelt hij: “Vrouwen zorgen al eeuwen goed voor de huid van hun gezicht maar ze hebben geen idee hoe het er ‘down there’ bij staat. Sinds de start van Delete in 2010 hebben wij al meer dan 110.00 Brazilian Wax-behandelingen uitgevoerd en hierdoor veel kennis opgedaan binnen het bedrijf. De Vajacial sluit hier perfect bij aan en is het ideale middel om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan die kunnen ontstaan na het waxen. De huid kalmeert en verfraait ervan en de klant ervaart het als welkome aanvulling op de Brazilian Wax-behandeling.” De Vajacial is inhoudelijk uitgedacht door de in-house Wax Trainer Jolijn Knijff en de ruim 100 medewerksters van Delete zijn intensief getraind op het geven van de behandeling.

Praktische informatie
De kosten van een Vajacial bedragen EUR 29,95 en in combinatie met een Brazilian Wax-behandeling EUR 19,95.

Boek nu online jouw eerste vajacial behandeling!