• 1 Kies uw behandeling
  • 2 Kies uw tijdstip
  • 3 Inloggen / Registeren
  • 4 Even goed controleren

Stagaire

Stage Operationeel Management

Delete Professionals in Waxing
Doen waar we goed in zijn en dat is waxen. Niets meer en niets minder! Onze salons, onze medewerkers en onze producten; alle zijn enkel gericht op waxen. En dan met name op onze specialiteit voor zowel vrouwen als mannen: Brazilian waxing. Door de beste, speciale Delete-wax en de nieuwste technieken en methoden zijn wij in staat om snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.

Delete heeft de ambitie om heel Nederland te overtuigen van de voordelen van waxen. We zijn een jonge, professionele organisatie en iedereen binnen Delete werkt mee om dit hogere doel te bereiken. Bij Delete werken dames met een achtergrond als schoonheidsspecialiste en/of met praktijkervaring in waxen, zij zijn onze Wax Angels.

Momenteel heeft Delete vestigingen in o.a. Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Laren. Door de groei van onze organisatie in deze steden zijn wij continu op zoek naar meerdere stagaires.


Functieomschrijving Stage Operationeel Management

De stagiair Operationeel Management biedt ondersteuning aan het operationeel management zowel op het hoofdkantoor, de Delete Academy, als in de salons van Delete Waxing.
Het is een veelzijdige stage waarin ervaring opgedaan kan worden op het gebied van Operationeel Management, Customer Care, Human Resource, Marketing etc.

Opleidingseisen

Je bent een doener met een actieve instelling. Ook ben je enthousiast, leergierig op zowel professioneel als persoonlijk vlak, flexibel en stressbestendig en je kunt minimaal 3 dagen per week stage lopen. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

-volgt minimaal een MBO opleiding

-bij voorkeur ervaring met klantcontact

-uitstekende communicatieve vaardigheden

-goede beheersing van de Nederlandse taal

-administratief sterk

-organisatorisch sterk

-nauwkeurig

-woonachtig in de omgeving Amsterdam

Arbeidsvoorwaarden

– Delete biedt je een vaste stagebegeleider

– Wij bieden je een stage in een professioneel en gestructureerd bedrijf met een klantgericht, ambitieus en leuk team

– Delete biedt je een stage vergoeding aan van € 300,- per maand bij 5 dagen


Werktijden

Kantoortijden.


Enthousiast geworden?
Meer informatie over deze vacature kan verkregen worden via werken@delete-waxing.com
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.