Over Delete Professionals in Waxing

Wij doen waar we goed in zijn en dat is waxen, niets meer en niets minder! Onze salons, onze medewerkers en onze producten zijn allemaal exclusief gericht op waxen en met name op onze specialiteit: de Brazilian wax, voor zowel vrouwen als mannen. Door de onze eigen speciale Delete-wax, de nieuwste technieken en de beste methoden zijn wij in staat om snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.

Geschiedenis van Delete

 • Een idee wordt geboren

  Patrick Moreu en Aram Detmers waren beiden op zoek naar een idee voor een nieuw bedrijf. Op www.beautynieuws.nl viel het kwartje; hier werd aangekondigd dat een Aziatische keten wax salons in London ging openen. Het duo ontdekte als snel dat wax salons ook in Nederland een gat in de markt zouden kunnen zijn!

 • Samen sta je sterker

  De twee ondernemers slaan de handen ineen om het zakenplan te realiseren en samen stellen ze zich tot doel om waxsalons in Nederland op de kaart te zetten. Hier staan ze aan de wieg van Delete.

 • Opening pop-up salon

  In Magna Plaza in Amsterdam verrijst een pop-up salon waar de vertaling wordt gemaakt van een idee naar de praktijk.

 • Opening salon Amsterdam Oud-West

  Op de Eerste Constantijn Huygensstraat wordt de eerste ‘echte’ salon geopend; het is tijd om Amsterdam te veroveren.

 • Start Delete Academy

  Het opleiden van nieuwe Wax Angels wordt niet meer in de salon, maar in een speciaal opgerichte wax academie gedaan!

 • Salon Utrecht opent haar deuren

 • Introductie Delete Deal

  Klanten met een Delete Deal genieten flink voordeel; 50% korting op Brazilians en 10% op overige behandelingen.

 • Niet poetsen maar waxen

  De 3e salon is een feit, ook de inwoners van Rotterdam kunnen nu in hun eigen stad terecht voor een professionele wax behandeling.

 • De Pijp heeft nu ook een streepje voor

  De 2e salon in Amsterdam is een feit; veel Amsterdammers hoeven nu een stukje minder ver te fietsen.

 • Mijlpaal... Delete telt 100 medewerkers

  Een moment van trots; wij mogen 100 medewerkers tot de Delete familie rekenen!

 • Amsterdam no. 3

  Aan de Piet Heinkade opent een 3e salon en deze nieuwe salon wordt samen met de Delete Academy en het hoofdkantoor de nieuwe basis.

 • Eindelijk in de hofstad

  Na twee jaar zoeken is er dan eindelijk een prachtige locatie in Den Haag aan onze favoriete Frederik Hendriklaan. Miss Nederland 2014 Tatjana Maul deed de officiële opening.

 • Mijlpaal: meer dan 250.000 behandelingen

  Delete bestaat 5 jaar en sinds de oprichting mochten wij al meer dan 250.000 behandelingen uitvoeren die gemiddeld worden beoordeeld met een 8,7 als rapportcijfer. Op naar de miljoen!

 • NOW OPEN: salon Den Bosch

  Op 12 maart heeft Miss Nederland 2015 Jessie Jazz Vuijk deze nieuwe salon geopend samen met wethouder Jan Hoskam. Met deze salon komen we onze vele Brabantse klanten tegemoet die soms al jaren vragen naar een salon in het zuiden van het land.

 • NOW OPEN

  In mei 2016 openden we 3 nieuwe salons, één in Eindhoven, één in Laren en een salon op de Amsterdamse Zuidas. Delete heeft met de opening van deze nieuwe vestigingen in totaal wel tien salons en is nu bereikbaar in heel Nederland. Met het openen van de 10e vestiging vieren we tevens onze nieuwe groei naar 150 medewerkers!

 • Opening van de 1ste shop-in-shop in Juni

  Deze shop-in-shop werd geopend bij Cosmo Hairstyling, te Vredenburg in Utrecht. Delete gelooft in samenwerking met sterke merken en het creëren van een “one-stop-shop” voor klanten uit een gelijke doelgroep. Vanaf de start van dit nieuwe concept zijn de reacties van onze klanten erg positief.

 • Op 20 april: opening van onze 2de shop-in-shop in Hillegersberg, Rotterdam

  Deze shop-in-shop maakt deel uit van Rebels Fashion en is te vinden op de Kerkstraat 4. Deze vestiging wordt gerund door onze 1ste franchisenemer Virgina Braaf.

 • In mei openen we nog twee shop-in-shops

  Deze nieuwe shop-in-shops horen weer bij Cosmo Hairstyling op het stadsplein 5 te Nieuwegein en op het Buikslotermeerplein 170 in Amsterdam Noord. Na het grote succes van de 1ste Cosmo-Delete salon, is dit een mooi vervolg van een sterke samenwerking tussen Delete Professionals in Waxing en Cosmo Hairstyling.

 • In juni openden we onze 5de shop in shop

  Dit was bij CNCPT STORE op de klokkensteeg 2 in Zwolle. In de CNCPT store vind je een kapsalon, waar je onder andere een knip-/kleurbehandeling kunt krijgen, een nagelstudio en de mogelijkheid om gebruik te maken van de waxbehandelingen van de Wax Angels van Delete. Dit allemaal onder het genot van een kop Kaldi koffie of een lekkere lunch.

 • Op 1 okt 2018 openden we onze 6de shop in shop

  Dit was voor de 1ste keer in een hotel! En niet zomaar een hotel: Het prachtige en trendy hotel Van der Valk Amsterdam Amstel.

  Op de 3e etage bevindt zich een uitgebreide en prachtige wellness en daar mocht Delete niet ontbreken. Voor de hotelgasten maar ook voor de inwoners van deze “upcoming” buurt in Amsterdam is het de place to be!

 • In juli openen weer 2 extra shop in shops

  Deze nieuwe locaties zijn wederom een samenwerking met onze trouwe partner Cosmo Hairstyling.

  De 1ste shop in shop is gevestigd op het Bijlmerplein 377 in Amsterdam en de 2de locatie is in het populaire nieuwe centrum van Leidsche Rijn in Utrecht.

 • Op 15 december 2020 openen we wederom een shop in shop in Amsterdam

  Dit keer op de Levantkade 167 op het KNSM eiland. Het is al weer de 8ste locatie van Delete in Amsterdam en is weer een grote stap naar een volledige dekking in onze hoofdstad.

 • Op 16 juni 2021 openden we onze nieuwe locatie in Alkmaar

  Deze stad stond al lang op ons verlanglijstje en we zijn enorm blij dat we nu ook op deze prachtige locatie onze klanten mogen verwelkomen.

Delete yourself!