• 1 Kies uw behandeling
  • 2 Kies uw tijdstip
  • 3 Inloggen / Registeren
  • 4 Even goed controleren

Delete & waxen

Sinds 2010 kun je voor al je wax behandelingen eindelijk terecht bij een gespecialiseerde wax salon, Delete Professionals in Waxing, met vestigingen in Amsterdam (De Pijp, Oud WestPiet Heinkade, Zuidas), Den HaagRotterdamUtrecht, Den Bosch, Eindhoven en Laren.

Doen waar we goed in zijn en dat is waxen. Niets meer en niets minder! Onze salons, onze medewerkers en onze producten; alle zijn enkel gericht op waxen. En dan met name op onze specialiteit voor zowel vrouwen als mannen, de Brazilian wax.

Door de beste, speciale Delete-wax en de nieuwste technieken en methoden zijn wij in staat om snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.

Voordat ze de vloer op gaan, worden onze medewerkers, de Wax Angels, aan een uitgebreide opleiding onderworpen. Waxen is geen dienst, maar een service bij Delete. Geen poespas eromheen, maar datgene doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, waxen!

Delete is geen beauty farm, schoonheidssalon of cityspa. We zijn een wax bar. En daar zijn we uniek in!

Wat is waxen?
Waxen is het verwijderen van ongewenst haar. Bij Delete waxen wij het gehele lichaam, behalve het hoofdhaar; dat laten we graag over aan de kapper.

Waarom waxen?
Ontharing middels wax is een eeuwenoude traditie die volledig in ere is hersteld. Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren, crèmes en zogenaamde definitieve ontharingsmethoden. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar weken lang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren!

De opkomst van waxen
Vanaf midden jaren ’90 is waxen weer in opkomst; eerst vooral in Zuid-Amerika (Brazilian waxing) en daarna in de Verenigde Staten, Australië en Azië. Begin deze eeuw is waxen ook populair geworden in Europa, en na Zuid-Europa is het de doelstelling van Delete om ook Nederland en Noord-Europa te overtuigen van de voordelen van waxen.

Brazilian waxing
De meest bekende en populairste waxbehandeling is verreweg de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard, inclusief de haren tussen de billen. Deze behandeling wordt uitgevoerd bij zowel vrouwen als mannen. Bij Delete vind je dé ultieme Brazilian wax!

Dé ultieme Brazilian wax
Wij hebben vele verschillende technieken en wax soorten bekeken en getest, en hebben op basis hiervan dé ultieme Brazilian wax ontwikkeld: snel, professioneel, hygiënisch en zonder al te veel pijn. Onze Wax Angels doen niets anders dan waxen. Bij hen ben je dan ook in goede handen.

Onze Delete-wax
Delete werkt met meerdere soorten wax. Alle speciaal ontwikkeld voor Delete om ervoor te zorgen dat korte haartjes kunnen worden gewaxt en de wax een geweldige trekkracht heeft en alleen hecht aan het haar en niet aan de huid. En het belangrijkste vergeten we niet: onze waxen zijn vooral ontwikkeld om zo comfortabel mogelijk te waxen. Nee, waxen is niet pijnloos, maar met de Delete-waxen een stuk comfortabeler!

Wax virgin?
Heb je nog niet eerder gewaxt, maar wel veel spookverhalen gehoord over waxen? Waxen is niet pijnloos, maar veel minder pijnlijk dan velen je zullen doen geloven. De eerste keer is het meest gevoelig, omdat de haartjes dan voor het eerst worden verwijderd. Maar vanaf de tweede keer zul je merken dat het veel minder gevoelig is. En heb je de eerste drie behandelingen gedaan? Dan rest alleen nog donsachtig haar, en dat is veel minder gevoelig om te waxen. Vind je het allemaal toch wat spannend? Je kunt altijd even binnenlopen om eens wat haar op je arm te laten verwijderen en het gevoel van waxen te ervaren.

Gêne
Als je voor het eerst komt voor een Brazilian wax zal er een moment komen waarop je je ondergoed zult moeten uittrekken. Wij snappen dat dit de eerste keer wat ongemakkelijk kan zijn voor sommigen. Onze Wax Angels zien dagelijks tientallen schaamstreken van zowel vrouwen als mannen, en hebben alles al eens gezien. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor de schaamstreek. Voor professionals als onze Wax Angels telt echter alleen de tevredenheid van de klant. Je kunt volledig vertrouwen op onze discretie en professionaliteit.

Brazilian Wax
Delete geldt in Nederland als dé waxspecialist met dé ultieme Brazilian wax. Bij ons krijg je wat je wilt: een snelle, professionele en hygiënische Brazilian wax-behandeling die resulteert in een supergladde en zachte schaamstreek. Zowel mannen als vrouwen weten Delete te vinden en kijken er iedere keer weer naar uit om gedelete te worden.

Na hun interne opleiding van 6 tot 8 weken aan de Delete Academy hebben onze Wax Angels allemaal uitgebreide ervaring opgedaan in waxen in het algemeen en in Brazilian waxing in het bijzonder.

Alle Delete wax salons hebben een uniek design voor de optimale wax ervaring.