• 1 Kies uw behandeling
  • 2 Kies uw tijdstip
  • 3 Inloggen / Registeren
  • 4 Even goed controleren

Paulien Huizinga en Burgemeester Roest openen Delete Laren

Op 14 mei 2016 hebben Delete ambassadrice Paulien Huizinga en de burgemeester van Laren, de heer Roest, de salon van Delete in Laren geopend. In het bijzijn van vele gasten werd de salon op feestelijke wijze geopend.

Opening_Delete_Laren2

De nieuwe salon van Delete is de 9e vestiging en is gevestigd op de Klaaskampen 16 in Laren en daarmee is Delete nu snel toegankelijk voor iedereen in ’t Gooi. Naast deze vestiging wordt op 21 mei de 10e salon van Delete officieel geopend op de Amsterdamse Zuidas.

Klik hier om alle foto’s van de opening te bekijken.

Wij ontvangen je graag in onze nieuwe salon!


Persbericht: Delete trekt 1,5 miljoen euro groeikapitaal aan

Sterke groei Nederlandse filialen en expansie naar buitenland
Waxsalonketen Delete trekt 1,5 miljoen euro groeikapitaal aan

Amsterdam, 18 april 2016 – Delete Professionals in Waxing maakt vandaag bekend een kapitaalinjectie te ontvangen van 1,5 miljoen euro aan private equity om verdere expansie van de snel groeiende keten van wax salons mogelijk te maken. Delete – opgericht in 2010 – heeft op dit moment 7 vestigingen en opent in mei 2016 drie nieuwe salons in Eindhoven, Laren en op de Amsterdamse Zuidas. Met een jaaromzet van 2,5 miljoen euro is het bedrijf marktleider in Nederland. Delete wil in de komende 3 jaar ook vestigingen openen in andere Noord-Europese landen. Het bedrijf telt 120 medewerkers en voert maandelijks zo’n 10.000 wax behandelingen uit. “Met deze financiële impuls neemt Delete een voorsprong op andere spelers in deze groeimarkt. Daar zijn wij heel blij mee”, aldus eigenaar Patrick Moreu.

RTLZ sprak met mede-eigenaar Patrick Moreu en tekende het ondernemersverhaal op van Delete
http://www.rtlz.nl/business/ondernemers/man-vrouwenbusiness-waxen-moet-uit-de-taboesfeer


Miss Nederland opent wax salon in Den Bosch

Op 12 maart 2016 heeft Miss Nederland, Jessie Jazz Vuijk, de salon van Delete in Den Bosch geopend. Samen met Wethouder Jan Hoskam werd de opening verricht in het bijzijn van zo’n 60 gasten.

Opening_DenBosch_Delete_Waxing_MissNederland_JessieJazzVuijk

De nieuwe salon van Delete is de 7e vestiging en is gevestigd in de Kruisstraat in Den Bosch. De Kruisstraat is gelegen midden in de gezelligste wijk van Den Bosch, namelijk de Uilenburg. De Uilenburg staat bekend om haar vele horeca en gezellige terrasjes. Een combinatie tussen een wax behandeling en een terrasje pikken ligt dan ook voor de hand.

Klik hier om alle foto’s van de opening te bekijken.

Wij ontvangen je graag in onze nieuwe salon!


Delete Professionals in Waxing steekt de rivieren over

Persbericht
29 februari 2016

Waxsalon Delete steekt de rivieren over

Professionele waxsalons waren tot op heden voorbehouden aan de Randstad en menigeen uit ‘de provincie’ trekken een keer per maand naar Utrecht of Rotterdam om een goede wax behandeling te ondergaan. Met de komst van Delete naar Den Bosch komt hier een einde aan en kan in ieder geval de Brabander nu terecht in de eigen hoofdstad.

Een van de oprichters van Delete, Patrick Moreu, woont zelf in Vught en woonde daarvoor jarenlang in de binnenstad van Den Bosch. De keuze voor Den Bosch als eerste vestigingslocatie buiten de Randstad is derhalve een logische keuze; het netwerk is aanwezig en de stad is ons goed bekend.

Wij zien er naar uit om onze klanten in Den Bosch te gaan ontvangen en op 12 maart aanstaande opent Miss Nederland 2015, Jessie Jazz Vuijk, onze 7e salon.


Persbericht: Wax salon Delete introduceert facial voor de schaamstreek

Persbericht
7 december 2015

Waxsalon Delete introduceert facial voor de schaamstreek

Delete Professionals in Waxing – een keten van waxsalons in Nederland – introduceert een nieuwe behandeling, de Vajacial. Dit is een zogenaamde facial voor de schaamstreek waarbij de huid wordt nagelopen op oneffenheden, wordt schoongemaakt en verzorgd. Met als doel de huid zachter te maken na bijvoorbeeld een Brazilian Wax-behandeling waarbij het haar rondom de schaamstreek wordt verwijderd.

vajacial facebook

De behandeling is sinds 2010 een rage in de Verenigde Staten en wordt vanaf 9 december in Nederland aangeboden bij Delete Professionals in Waxing. De Vajacial combineert goed met een Brazilian Wax-behandeling maar kan ook als aparte behandeling worden geboekt.

Tijdens de Vajacial wordt het gehele gebied nagelopen op oneffenheden (ingegroeide haartjes, mee eters en puistjes), schoongemaakt en verzorgd. De behandeling werkt kalmerend en verfraait de huid van de schaamstreek. Bij de behandeling worden uitsluitend care producten uit eigen lijn gebruikt die speciaal zijn ontwikkeld voor waxbehandelingen.

Patrick Moreu, directeur van Delete Professionals in Waxing, signaleerde de trend in de V.S. en besloot de behandeling aan te bieden in Nederland. Zo stelt hij: “Vrouwen zorgen al eeuwen goed voor de huid van hun gezicht maar ze hebben geen idee hoe het er ‘down there’ bij staat. Sinds de start van Delete in 2010 hebben wij al meer dan 110.00 Brazilian Wax-behandelingen uitgevoerd en hierdoor veel kennis opgedaan binnen het bedrijf. De Vajacial sluit hier perfect bij aan en is het ideale middel om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan die kunnen ontstaan na het waxen. De huid kalmeert en verfraait ervan en de klant ervaart het als welkome aanvulling op de Brazilian Wax-behandeling.” De Vajacial is inhoudelijk uitgedacht door de in-house Wax Trainer Jolijn Knijff en de ruim 100 medewerksters van Delete zijn intensief getraind op het geven van de behandeling.

Praktische informatie
De kosten van een Vajacial bedragen EUR 29,95 en in combinatie met een Brazilian Wax-behandeling EUR 19,95.

Boek nu online jouw eerste vajacial behandeling!


Politieonderzoek onder Delete wax salon Amsterdam Oud-West

Sinds maandag 31 augustus 2015 vindt er onder onze salon aan de Eerste Constantijn Huygensstraat.

Hieronder verwijzen wij je naar de officiele verklaring(en) van de politie, maar wij wensen op deze plek te benadrukken dat Delete zelf geen onderwerp is van onderzoek en dat wij slechts de pech hebben dat er juist onder ons pand vaten zijn achtergelaten. Dit alles moet hebben gespeeld voordat wij deze locatie hebben betrokken in mei 2011. Ook in de verklaringen vanuit de politie wordt expliciet toegelicht dat Delete buiten het onderzoek valt.

Parool


Verklaring politie

https://www.politie.nl/nieuws/2015/augustus/31/05-nader-bodemonderzoek-1e-constantijn-huijgenstraat.html


Streepje of ‘alles weg’ populairste keuzes in schaamhaar

Persbericht
19 mei 2015


Analyse onder 110.000 Brazilian Wax-behandelingen wijst uit:
Streepje of ‘alles weg’ populairste keuzes in schaamhaar  

Uit een recent onderzoek in de zes salons van Delete Professionals in Waxing, onder 110.000 Brazilian Wax-behandelingen in vijf jaar, blijkt dat alle Brazilian Wax-varianten een stabiele lijn laten zien. Zo blijven de Full Brazilian en het streepje het meest populair bij de dames terwijl mannen er bijna altijd voor kiezen om alles weg te laten halen. Onder de dertig jaar kiest men vooral voor het streepje, terwijl dertigplussers juist voor een Full Brazilian opteren. De belangrijkste uitkomsten van het onderzoek op een rij:

– 65% van de vrouwen die de schaamstreek waxt, kiest ervoor alles weg te halen, de Full Brazilian oftewel: helemaal kaal. Het percentage dat een streepje laat staan is met 20% een stuk lager. De overige 15% kiest voor een driehoek of een meer exotische vorm zoals een hartje of een letter.

– Mensen onder de 30 jaar kiezen vaker voor een streep, terwijl dertigplussers al het schaamhaar laten weghalen.

– Steeds meer waxende mannen kiezen ervoor om alles weg te laten halen (89%). De rest laat ‘bovenop’ een deel van het schaamhaar staan, bijvoorbeeld in een ruime driehoek (11%).

– Mannen geven aan dat ze het streepje en de Full Brazilian, waarbij al het schaamhaar verwijderd wordt, de mooiste ‘looks’ vinden bij een vrouw.


Over Delete Professionals in Waxing
Delete is een keten van waxsalons waar mannen en vrouwen terecht kunnen voor professionele waxbehandelingen: van een Brazilian en het ontharen van benen, oksels, gezicht en rug tot het waxen en stylen van de wenkbrauwen. Delete heeft vestigingen in Amsterdam (2), Rotterdam en Utrecht. Op vrijdag 22 mei opent Delete een derde Amsterdamse vestiging aan de Piet Heinkade én in juli een nieuwe vestiging in Den Haag. Alle medewerkers, de zogenaamde Wax Angels, worden intensief in-house getraind – zowel vakinhoudelijk als op het gebied van service – bij de Delete Academy. De salons werken uitsluitend met wax en pre- en after care producten uit eigen lijn die speciaal zijn ontwikkeld voor waxbehandelingen. Het bedrijf, dat in 2010 is opgericht, telt honderd medewerkers. Maandelijks worden er zo’n zesduizend waxbehandelingen uitgevoerd.


Delete trotse sponsor van Miss Nederland

Ook dit jaar is Delete weer trotse sponsor van Miss Nederland.

Zoals ieder jaar wordt ook in 2015 weer het mooiste meisje van Nederland gekozen en in aanloop naar de grote finale zullen alle 12 finalisten gewaxt worden door de Wax Angels van Delete.

Delete Waxing Samenwerking met Miss Nederland

Op zondag 26 april stond de hele middag in het teken van de Missen. Zij werden in onze salon in De Pijp geinformeerd over Delete, waxen en uiteraard werden zij zelf gewaxt. Maar wat de middag vooral bijzonder maakte was het feit dat de Missen ook elkaar mochten waxen om zo eens te ervaren hoe het is om iemand te waxen.

De Telegraaf was erbij en maakte er een leuke reportage over:

Pijnlijke ervaring voor missen bij Delete Waxing. Alle missen kregen een gratis brazilian wax bij Delete in Amsterdam.


Delete Professionals in Waxing eindelijk in Den Haag

Het openen van een vestiging stond al lange tijd op ons wensenlijstje, maar er was de afgelopen 2 jaren geen goede locatie te huur op de Frederik Hendriklaan, De Fred. Wij wilden perse op De Fred zitten en dan is het soms lang wachten.

Wij zijn verheugd om de opening van onze wax salon in Den Haag aan te kunnen kondigen. Eind juni openen wij op de Frederik Hendriklaan 288. De koffie staat klaar!

Delete Professionals in Waxing De Fred Frederik Hendriklaan 288 Den Haag

Delete @ De Fred – Frederik Hendriklaan 288 – Den Haag