• 1 Kies uw behandeling
 • 2 Kies uw tijdstip
 • 3 Inloggen / Registeren
 • 4 Even goed controleren

Je eerste stapje over onze drempel!

of lees verder voor meer informatie

De eerste keer

Waxen klinkt eng en er gaan vast en zeker ook in jou vrienden- en kennissenkring een aantal horrorverhalen rond.

Wij willen je helpen om over je angst heen te komen, zie het als het afstrepen van je bucketlist.

Waxen, scheren of toch laseren?

Het aanbod in haarverwijdering wordt tegenwoordig steeds groter. Naast het oude, vertrouwde scheren wordt laseren/ipl ook steeds populairder. Maar wat is ellendiger dan je in allerlei bochten te moeten wringen, mét slipgevaar, om bij alle haartjes te kunnen of te veel geld uitgeven voor een behandeling die de belofte niet waarmaakt.

Bij een wax behandeling is het tanden op elkaar maar dan is wel echt elk haartje ongeveer twee 2,5 -3 weken weg. Daarna wordt het gemakkelijker. Veel mensen verzorgen de huid van hun gezicht royaal maar de rest van hun lichaam niet genoeg. Delete heeft een uitgebreide lijn aan verzorgingsproducten zoals de Soul Scrub, de Slow Lotion en de Cool Sense. Deze zorgen ervoor dat de huid kalmeert en glad blijft. Dan is het alleen nog ervoor zorgen dat de haartjes rustig 1-1,5 twee weken kunnen groeien totdat ze lang genoeg zijn voor de volgende behandeling.

En vergeet niet,

91% procent van mensen onthaart
van alle mensen in Nederland onthaart!
Je valt dus echt niet op van de rest.

Alle voordelen op een rijtje

 • Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar weken lang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt.
 • Je hoeft niet in allerlei ongemakkelijke bochten te wringen, je kan rustig gaan liggen en de professionele wax angels hun werk laten doen.
 • De haargroei wordt steeds minder
en na enige tijd zullen er steeds meer donshaartjes komen.
 • Binnen no time sta je na je behandeling weer glad buiten, een brazilian duurt meestal maar 25 minuten.

Ik ga naar Delete en neem mee…

Maar waar moet je nou rekening mee houden voordat je naar Delete gaat. Er zijn een aantal tips om het waxen zo aangenaam mogelijk te maken. Voor een aantal vrouwen kan de behandeling bijvoorbeeld gevoeliger zijn tijdens je menstruatie. Dit is het geschikte moment om na het waxen de haartjes te laten groeien!

Ook nemen sommige mensen een paracetamol voordat ze naar de behandeling gaan. En doe katoenen ondergoed aan en niet al te strakke kleding, dit zorgt ervoor dat je huid kan ademen en kalmeren na het waxen.

Blijf zen tijdens het waxen

Delete kan je vergelijken met de Belastingdienst, we proberen het zo prettig mogelijk te maken voor jou. We willen graag wat drempels voor jou wegnemen, zoals je ongemakkelijk voelen wanneer je naakt op de behandeltafel ligt. Onze Wax Angels worden intern opgeleid en doen niets anders dan waxen, ze zien tientallen al dan niet honderden naakte mannen en vrouwen. Die onzekerheid zit in jouw hoofd en de onze Angels zijn niet anders gewend.

Dat waxen pijnloos is zullen wij nooit pretenderen. Maar rustig blijven en vooral goed in- en uit ademen zorgt ervoor dat je veel relaxter de behandeling ondergaat. Ook zijn onze Angels altijd in voor een praatje en zullen je gedachten sneller wegblijven van het waxen. Al met al zorgt dit ervoor dat je ontspant en zul je minder gefocust zijn op de pijn.

Direct boeken
Ben je nog niet overtuigd van onze kwaliteiten?

Naast de duizenden tevreden klant reviews die te vinden zijn op onze website hebben we de finalisten van Miss Nederland 2016 en fotomodel, presentator en ondernemer Kim Kötter ook gevraagd of zij kunnen vertellen hoe zij waxen en Delete ervaren.

Bekijk de film
 • "Naast dat de salons er altijd top uitzien en het natuurlijk een feest is dat er 'Wax Angels' rondlopen, ben ik ook nog eens heel blij met alle behandelingen! Na 1x was ik hooked en de pijn van een Brazilian valt écht mee :)"
  Carolien Spoor, Actrice
 • "Delete, door jullie voel ik mij vrij!"
  Jessie Jazz Vuijk, Miss Nederland 2015 en deelnemer Expeditie Robinson

Hopelijk hebben we je jouw ergste angsten weten weg te nemen maar wil je niet meteen helemaal open en bloot stellen? Kies er dan voor om met je oksels te beginnen. Dit is in 10 min gepiept en nauwelijks voelbaar.

Boek nu