• 1 Kies uw behandeling
 • 2 Kies uw tijdstip
 • 3 Inloggen / Registeren
 • 4 Even goed controleren

Je eerste stapje over onze drempel!

of lees verder voor meer informatie

Je eerste keer

Waxen klinkt misschien oncomfortabel en er gaan vast en zeker, ook in jou vrienden- en kennissenkring, een aantal horrorverhalen rond over waxen. Delete wil je graag meer vertellen over waxen en wat je van ons kan en mag verwachten!

Wij willen je helpen om over je angst heen te komen, zie het als het afstrepen van je bucketlist.

Waxen, scheren of toch laseren?

Het aanbod in haarverwijdering is tegenwoordig groot. Naast het vertrouwde scheren wordt laseren/ipl ook steeds populairder. Maar wat heb jij liever? Jezelf in allerlei bochten wringen om met je eigen scheermes alle haartjes te bereiken? En IPL dan? Redelijk kostbaar, werkt voornamelijk alleen voor donkere haren en daarbij ook niet geschikt voor ieder huidtype!

Bij een wax behandeling is het misschien even ‘de tanden op elkaar zetten’, maar dan is wel echt elk haartje ongeveer 2 a 3 weken weg. En bij de volgende behandelingen wordt het alleen maar relaxter. Het haar komt minder snel en minder ‘dik’ terug en je huid raakt gewend aan de behandeling. Daarnaast heeft Delete heeft een uitgebreide lijn aan verzorgingsproducten zoals de Soul Scrub, de Slow Lotion en de Cool Sense. Deze zorgen ervoor dat de huid kalmeert en glad blijft. En na 4 a 5 weken zijn de haartjes weer lang genoeg zijn voor de volgende behandeling.

En vergeet niet,

91% procent van mensen onthaart
91% procent van alle mensen in Nederland onthaart! Je bent dus zeker niet de eerste….en de laatste die een stap over onze drempel zet!

Alle voordelen op een rijtje

 • Alleen waxen geeft de garantie dat het haar weken lang wegblijft en de huid heerlijk zacht en soepel aavoelt.
 • Ontspan, ga rustig liggen en laat onze professionele wax angels hun werk laten doen.
 • De haargroei wordt steeds minder en na enige tijd zullen er steeds meer donshaartjes komen.
 • Een brazilian wax behandeling duurt meestal maar 25 minuten. Binnen no time sta weer glad en verzorgd buiten.

Ik ga naar Delete en neem mee…

Maar waar moet je nou rekening mee houden voordat je naar Delete gaat. Er zijn een aantal tips om het waxen zo aangenaam mogelijk te maken. Voor een aantal vrouwen kan de behandeling bijvoorbeeld gevoeliger zijn tijdens je menstruatie. Dit is het geschikte moment om na het waxen de haartjes te laten groeien!

Ook nemen sommige mensen een paracetamol voordat ze naar de behandeling gaan. En doe katoenen ondergoed aan en niet al te strakke kleding, dit zorgt ervoor dat je huid kan ademen en kalmeren na het waxen.

Blijf zen tijdens het waxen

We willen graag wat drempels voor jou wegnemen, zoals je ongemakkelijk voelen wanneer je naakt op de behandeltafel ligt. Onze Wax Angels worden intern opgeleid en doen niets anders dan waxen. Daardoor zien ze tientallen naakte vrouwen en mannen lichamen per week, it’s part of the job.

Dus wees niet onzeker, onze Angels zijn niet anders gewend. Dat waxen pijnloos is hoor je ons niet zeggen Maar rustig blijven en vooral goed in- en uit ademen zorgt ervoor dat je de behandeling veel relaxter ondergaat. Klets gezellig met onze Angels en stel zo veel vragen als je wilt. Al met al zorgt dit ervoor dat je ontspant en zul je veel minder gefocust zijn op de eventuele pijn.

Direct boeken
Ben je nog niet overtuigd van onze kwaliteiten?

Naast de duizenden tevreden klant reviews die te vinden zijn op onze website hebben we de finalisten van Miss Nederland 2016 en fotomodel, presentator en ondernemer Kim Kötter ook gevraagd of zij kunnen vertellen hoe zij waxen en Delete ervaren.

Bekijk de film
 • "Naast dat de salons er altijd top uitzien en het natuurlijk een feest is dat er 'Wax Angels' rondlopen, ben ik ook nog eens heel blij met alle behandelingen! Na 1x was ik hooked en de pijn van een Brazilian valt écht mee :)"
  Carolien Spoor, Actrice
 • "Delete, door jullie voel ik mij vrij!"
  Jessie Jazz Vuijk, Miss Nederland 2015 en deelnemer Expeditie Robinson

Hopelijk hebben we je jouw ergste angsten weten weg te nemen maar wil je niet meteen helemaal open en bloot stellen? Kies er dan voor om met je oksels te beginnen. Dit is in 10 min gepiept en nauwelijks voelbaar.

Boek nu